• 22

OVO JE NAJTUŽNIJI DEKA U SRBIJI: Njegova priča će rasplakati i one s gvozdenim srcem (FOTO)

Tužan izaraz lica i još tužnija priča ovog deke će vas naterati da se zapitate "kakvi smo to ljudi?"

  • 22

Mnogo tužnih priča kruži Srbijom, a jedna od njih je svakako priča ovog dekice, koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Miloš Jugović je gledao u uplakane roditelje i ipak otišao! Javio nam se iz Amerike i do detalja opisao taj čuveni raj na zemlji

Na Instagram profilu mighty_chvarak, objavljena je tužna fotografija ovog starca, uz još tužniji opis, koji verno oslikava da sve manje poštovanja jedni prema drugima imamo.

Fotografiju prati opis u kojem piše da se ovaj dekica probudio u hotelu, misleći da je spavao dva dana iako je sinoć stigao, gladan, žedan i tužan. Najlakše je bilo nahraniti ga. I napiti. Skroman je dekica. I tužan. Pretužan.

A photo posted by Сандра (@mighty_chvarak) on

Pobegao je prošle noći iz svoje kuće. Žena mu je umrla pre dve godine, sin se uselio kod njega nakon razvoda. Kupio je deda i sedam ovaca, da bude mir u kući, jer sin ne radi, samo pije. I tuče svog oca. A otac, ovaj mili dekica, pretura po džepovima i govori da ima sve da plati, ali ne i mir.

Da li ste saglasni da nasilje nije porodična stvar, već krivično delo?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • CM

    Alkohol je veliko zlo i bolest kad su zavisnici u pitanju. Njih treba staviti pod nadzor i primorati da idu na lecenje da spasu sebe i svoju porodicu od sebe. Oni sami nece nikad priznati da imaju problem a terorisana porodica ne sme da ih prijavi. Jedino rešenje su da ih drzavni organi primoraju. Ako odbiju lecenje pravac ustanova zatvorenog tipa.

  • B

    To je krivicno delo.

  • Nesha

    Nema tu shta da se pricha, uhapsiti ga i staviti u neki zatvor u kome se puno radi, po tekstu zakljuchujem da je isto maltretirao zenu razveo se i doshao oca da maltretira. ZATVOR.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima