• 15

U SEVERNOJ KOREJI HAOS: Generali i oficiri PLAKALI PORED KIMOVOG KREVETA

- To što ste nesposobni da napravite jedan vojni satelit jednako je činu izdaje - drao se Kim tokom incidenta

  • 15

Kim Džong Un se jednu noć toliko napio da je u tom stanju vređao i protio svojim generalima i oficirima.

Ovu vest je prvi objavio dnevni list Tokio Šimbun i pozvao se na neimenovani izvor, koji je tvrdio da je lider Severne Koreje toliko pijan u septembru u društvu visokih zvaničnika ove države da im je pretio i vređao, nazivajući ih "izdajicama nacije" jer nisu sposobni da razviju vojni satelit.

- To što ste nesposobni da napravite jedan vojni satelit jednako je činu izdaje - drao se Kim tokom incidenta.

Nakon što ih je okupio i naterao da pišu izvinjenje, Kim je zaspao, a sutradan se nije sećao šta se dogodilo prethodne noći.

- Zašto ste se okupili ovde? Stari ste i treba da pazite na sebe - rekao je Kim zbog čega su preplašeni vojnici zaplakali od sreće i doživeli olakšanje jer neće biti ubijeni kako su u prvi momenat mislili.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • toplistanadrealista

    Cmizdrili ko Srbi za titom....

  • Bojan

    Au brate.... Kakav indijanac.

  • Isko

    HA,ha,ha. Glupostima sa zapada se ne vidi kraj. Kim je boravio neko vreme na zapadu kada je tobož studirao. Ustvari se provodio na dekadentnom zapadu. Kada se vratio, hteo je da reformiše zemlju, ali mu stari generali nisu dali, čak mu je i život bio ugrožen. Pravi vladari su ustvari upravo ti generali koji su sada tobož plakali od sreće što neće biti ubijeni. On se njih boji mnogo više nego oni njega. Zato i loče.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima