≫ 

Britanski blam u 11 sekundi: Pogledajte kako su evropski lideri izignorisali premijerku (VIDEO)

Tereza Mej stoji sama i osvrće se oko sebe dok se ostali evropski lideri pozdravljaju

  • 3

Velika Britanija je na referendumu ove godine odlučila da napusti Evropsku uniju, a kako izgleda biti izolovan od ostatka Evrope bukvalno je na svojoj koži doživela premijerka Tereza Mej, na koju niko nije obraćao pažnju na početku sastanka u Briselu.

>>> BRITANCI ZANEMELI: Saznali koliko će novca godišnje izgubiti zbog Bregzita!

Na snimku koji traje svega 11 sekundi se vidi kako britanska premijerka stoji sama i osvrće se oko sebe dok se ostali evropski lideri pozdravljaju i komuniciraju, uopšte ne obraćajući pažnju na nju.

Pored nje se nalazila šefica spoljnih poslova EU Federika Mogerini i srdačno pozdravljala premijera Luksemburga Ksavijera Betela.

Video naslovljen "Bregzit u jednom kadru" na neki je način poslužio kao zgodna ilustracija položaja Velike Britanije posle odluke da napusti Evropsku uniju.

Kratki govor o planovima za Bregzit, koji je britanska premijerka Tereza Mej održala sinoć pre napuštanja samita EU u Briselu, naišao je na muk i tišinu evropskih lidera, da bi nakon neprijatne pauze ona samo izgovorila "mislim da je bolje da ja sada krenem", prenose danas britanski mediji.

Pozivajući se na neimenovanog pomoćnika jednog od lidera EU, britanski mediji prenose da je Mejova sinoć u prezentaciji koja je trajala 20 minuta naglasila želju Londona da Brisel poštuje prava Britanaca koji nakon Bregzita ostanu da žive u zemljama Unije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекса

    16. decembar 2016 | 17:47

    Ови се ко Срби три пута љубе:)

  • Ivan Radicevic

    16. decembar 2016 | 20:23

    Bolje je biti sam,nego u lošem društvu !

  • Sasa

    17. decembar 2016 | 09:36

    Pa oni neznaju sta ce od besa,njima nemoze da se objasni da vode pogresn

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA