Otac Tijane Jurić okačio je JEZIVU SUMNJU na Instagramu: Pronađimo Barbaru (15)

Jurić je naveo da neko zna mnogo više od zvanične verzije, šta se desilo te kobne večeri 25. novembra kada je devojčica krenula na rođendan i nestala zauvek. Nije konzumirala alkohol, cigarete niti drogu, a roditelji tvrde da postoji mnogo nelogičnosti u vezi s ovim slučajem

  • 27

Igor Jurić, otac zverski ubijene Tijane Jurić pozvao je sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave povodom nestanka devojčice Barbare Vitez (15) iz Sente. Jurić je naveo da "neko zna mnogo više od zvanične verzije, šta se desilo te kobne večeri".

JOŠ UVEK TRAŽE BARBARINO TELO: Sumnjaju da je na dnu Tise (FOTO)

"Na slici je Barbara Vitez, devojčica od 15 godina iz Sente. Po rečima njenih roditelja, 25. novembra je izašla sa svojim društvom na rođendan, odakle je nestala pod neraščišćenim okolnostima. Prema sumnjama, devojčica je pala sa mosta u reku Tisu. Roditelji tvrde da među tim tvrdnjama ima mnogo nelogičnosti, između ostalog zbog toga što se Barbara bojala visine i ne bi se šetala po ivici mosta. Reka se svakodnevno pretražuje, ali ona još nije pronađena. Nije konzumirala alkohol, cigarete niti drogu. Siguran sam da neko zna mnogo više od zvanične verzije šta se desilo te kobne večeri. "

Foto: Instagram/Igor jurisic Foto: Instagram/Igor jurisic

"Mole se svi koji znaju bilo šta o Barbarinom nestanku da se jave. Nedavno smo svi zajedno uspeli da brzo rešimo nestanak jedne devojčice. Ovo je novi zadatak."

"Pomozimo roditeljima", apelovao je otac Tijane Jurić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhh

    17. decembar 2016 | 10:51

    Ovaj čovek je divan.Strašno je to kroz šta je prošao i nije klonuo već pomaže i drugim roditeljima.Mnogo mi je žao Tijane,njenih roditelja i nadam se da će se ova devojčica pronaći živa i zdrava.

  • Bil Klinton

    17. decembar 2016 | 11:30

    Lik pomaze drugim ljudima da spase decu svoju jer je on izgubio svoje. Tu nema nista lose.

  • Kanidja

    17. decembar 2016 | 11:17

    Treba covek da se bori i angszuje i za druge, svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA