≫ 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BILA SAM LEPOTICA, A ONDA ME JE DEČKO ZAPALIO: Posle 50 operacija ova žena i dalje je na ivici života i smrti

Džudi Malinovski je od napada, već 16 meseci u bolnici, gde je imala 50 operacija

  • 14

Žena koju je bivši dečko živu spalio progovorila je o svom zlom napadaču. Ona je apelovala na sve žene koje maltretiraju partneri da potraže pomoć.

Dorćolski manijak ne postoji, devojka nije slučajno napadnuta: Polivena kiselinom zbog ljubomore?

Džudi Malinovski (33), polio je benzinom i zapalio Majkl Slager (41), avgusta 2015. godine na pumpi u Gajani u Ohaju, posle svađe. Ona je od tada u bolnici gde je imala 50 operacija. Njene povrede su bile toliko teške da nije mogla da se suoči sa napadačem na sudu. Umesto toga, svedočila je iz svog bolničkog kreveta.

Slager je tvrdio da je požar slučajnost, jer je samo hteo da upali cigaretu. On nije priznao krivicu, što sprečava da kasnije ovaj slučaj bude korišćen protiv njega u bilo kom građanskom ili krivičnom suđenju.

Osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora od 11 godina, početkom ove nedelje. Međutim, osuda može da bude promenjena, ukoliko Džudi Malinovski, inače izlečena od raka, umre od zadobijenih povreda. Doktori smatraju da je to moguće.

Džudi Malinovski je pretrpela teške opekotine na 90 odsto tela. Ostala je bez oba uveta, nekoliko prstiju, a lice joj je neprepoznatljivo. Velike rane na leđima i zadnjici nisu zarasle i ostale su otvorene. Ona je nepokretna i ne može da diše bez pomoći ventilatora.

- Nisam ni slutila da ljudsko biće može da bude toliko zlo - rekla je Džudi Malinovski. - On je samo stajao tamo i nije uradio ništa.

Foto: Police Foto: Police

Prema rečima Džudi Malinovski, niko ne bi trebalo da živi kao ona.

- Bilo je dana kad sam govorila sebi da ne mogu ovako da živim. Jer sam stalno u bolovima - kaže ona. Ona je posavetovala druge žene u nasilnim vezama da "potraže pomoć ili da jednostavno pobegnu".

Njena majka Boni Baus je dodala:

- Ona želi da svi znaju, stalno mi govori, "mama, kaži im da je verbalno nasilje samo početak fizičkog nasilja".

Porodica sada vodi bitku da se implementira Džudin zakon, predlog da se poveća zatvorska kazna za ljude osuđene za spaljivanje druge osobe.

- Džudi je osuđena doživotno - rekla je njena majka Boni Baus na sudu. - Njena deca su doživotno osuđena.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MašFil

    17. decembar 2016 | 13:07

    Šta si sa njim tražila? Gledaj ga na šta liči

  • NN

    17. decembar 2016 | 12:35

    Bas izgleda na slici kao fin mladic

  • Luna

    18. decembar 2016 | 10:55

    Ovaj lik je olicenje zla. Dovoljno je samo pogledati mu facu, a o vratu koji se ne vidi od tetovaza da i ne pricam. Predpostavljam da je ceo ko geografski atlas. Ne bi taj meni izasao iz zatvora ziv, djubre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA