TUČA GROBARA I DELIJA NA AUTO-PUTU: Policija ih pohapsila nakon paljenja kombija bakljama

U žestokoj tuči povređeno je desetak navijača Crvene zvezde, a bakljama im je zapaljen kombi kojim su se vraćali iz Beograda sa košarkaške utakmice

  • 56

Pripadnici MUP priveli su nekoliko osoba za koje se sumnja da su učestvovali u obračunu navijača Partizana i Crvene zvezde na auto-putu E75, kod Novih Banovaca. Napad se desio u noći između četvrtka i petka.

Težak obračun u Mladenovcu: Mladić izboden nožem s leđa

U žestokoj tuči povređeno je desetak navijača Crvene zvezde, a bakljama im je zapaljen kombi kojim su se vraćali iz Beograda sa košarkaške utakmice.

Kod Novih Banovaca put su im preprečila dva automobila iz kojih je izletelo nekoliko momaka sa palicama koji su udarali po kombiju i izvlačili mladiće.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

U toku je opsežna istraga na rešavanju ovog slučaja, jer se nekoliko privedenih ispituje zbog sumnje da su napali navijače Zvezde.

Kako se navodi, saslušano je više prebijenih momaka i svedoka. Povređeni su prevezeni u Dom zdravlja Stara Pazova, gde su im konstatovane lakše telesne povrede i svi su pušteni kući posle ukazane pomoći.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA