ANONIMNO PISMO UZNEMIRILO SENTU: Barbarini drugovi hoće na poligraf!

Prema policijskim izvorima, odmah nakon tragedije na senćanskom mostu obavljen je informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja

  • 9

Barbara Vitez (15) iz Sente 25.novembra pala je sa mosta u Senti u Tisu, a njeno telo ni nako intenzivne potrage nije pronađeno, ali su roditelji nedavno dobili anonimno pismo koje im je izazvalo brojne sumnje.

Dok policija proverava anonimno pismo, tinejdžeri, očevici nesreće traže poligrafsko testiranje.

"BARBARU SU SILOVALA TROJICA DEČAKA I BACILA U TISU": Roditelji nestale devojke dobili STRAVIČNO anonimno pismo

Konkretne podatke o tom pismu koje su njeni roditelji Endre i Melinda pronašli u poštanskom sandučetu 13.decembra, policija će saopštiti za nekoliko dana.

U tom pismu se navodi da Barbara nije pala sa mosta, već da je omamljena, zlostavljana i potom namerno bačena.

- Očekujemo da ćemo u tom periodu raspolagati sa više saznanja koja se odnose na nestanak devojčice iz Sente, ali i na tačnost navoda anonimnog pisma koje su dobili njeni roditelji – rečeno je u policiji.

Prema policijskim izvorima, odmah nakon tragedije na senćanskom mostu obavljen je informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja.

Prema njihovom svedočenju, oni su bili sa Barbarom kobne večeri na mostu. Nesrećna devojčica survala se u ambis, u hladnu reku, kad je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Okliznula se, pala u Tisu i nestala.

Foto: Instagram/Igor jurisic Foto: Instagram/Igor jurisic

U senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu, takođe, potvrđuju da su i oni upoznati sa anonimnim pismom.

- Ne raspolažemo dokazima da je neko namerno gurnuo devojčicu sa mosta u reku. Tek kada se telo pronađe i obavi obdukcija, biće utvrđen tačan uzrok smrti - kažu u tužilaštvu.

Saznanje da su roditelji Barbare dobili anonimno pismo dodatno je uznemirila javnost, a najviše roditelje nestale devojčice.

Ne isljučuje se mogućnost ni da je reč o nečijoj morbidnoj šali, a ko i sa kakvim namerama stoji iza anonimnog pisma, trebalo bi uskoro da bude poznato.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imam utisak kao da se neko igra sa nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Fejsbuku izbrisale osobe sa kojima je moja ćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi želimo da saznamo samo pravu istinu – očajan je Barbarin otac Endre Vitez.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    19. decembar 2016 | 08:57

    Ovo mi više lići na zloćin nego na tragediju.

  • Qqlele

    19. decembar 2016 | 09:15

    Silovali su je ti nazovi drugovi a ova je možda sama skočila zbog bruke ili su je gurnuli Privesti te odma sve pa ih drzati dok neko ne propeva

  • Bakir i

    19. decembar 2016 | 11:17

    Nadam se i molim boga da opet spoji ovu porodicu i da sve to brzo zaborave kao jedan san i nastave normalnim zivotom bez patnji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA