SRBIJA NIKAD SLOŽNIJA: Niko neće doček Nove godine, narod želi da pomogne bolesnim mališanima!

Grupa građana iz Čačka pokrenula je je juče peticiju kojom se od gradskih vlasti traži da otkažu koncert Lepe Brene, koji košta 2, 5 miliona dinara.

  • 47

Srbija se ujedinila u jedinstvenoj akciji kojom traži od loklanih vlasti širom zemlje da da odustanu od pompeznih dočeka Nove godine i novac koji bi dali estradnim zvezdama usmere na lečenje bolesne dece.

Beograd se podelio za Novu godinu: Koncerti na sve strane, počela borba za 100.000 posetilaca

Stopama Požežana, koji su se odrekli novogodišnjeg slavlja zarad popravke skenera u užičkoj bolnici, krenuli su građani u još desetak gradova, među kojima su Subotičani, Čačani...

Sa ciljem da pomognu najmlađima sa teškim oboljenjima, da budu Deda Mraz i nekome podare život i omoguće kvalitetno lečenje i oporavak proširili su čitavom Srbijom peticije "Budimo humani  - Nova godina za novi početak" .

Subotičani masovno potpisuju peticiju da se otkaže nastup Goce Tržan na gradskom trgu, a da se novac uplati na račun obolele dece.

Grupa građana iz Čačka pokrenula je je juče peticiju kojom se od gradskih vlasti traži da otkažu koncert Lepe Brene, koji košta 2, 5 miliona dinara.

Njihovim stopama krenuli su i žitelji drugih gradova, pa je tako regionalni centar "Mobing Niš" pozvao Nišlije da potpišu peticiju Podari život- nećemo novogodišnji koncert".

(Telegraf.rs/Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    19. decembar 2016 | 08:46

    Svaka čast.

  • Mila

    19. decembar 2016 | 09:46

    Ovo je za svaku pohvalu!!!! Bravo moj narode, pridružujem se svim srcem!!!!

  • Miso

    19. decembar 2016 | 08:42

    Naravno, većina Stanovnika Srbije želi, a ima pravo i da zahteva, da se taj novac da za bolesnu decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA