• 0

"Spektakularno obični" tekući računi Komercijalne banke predstavljeni javnosti!

Prva od novih usluga koju je Komercijalna banka ponudila klijentima je KOMeKEŠ, slanje novca uz pomoć mobilnog telefona, a sada može da se pohvali novim tekućim računima sa specijalno odabranim proizvodima i uslugama u odnosu na kategoriju kojoj pripadaju

  • 0

Komercijalna banka je na događaju organizovanom u beogradskom hotelu Saint Ten, promovisala nove tekuće račune za klijente, sa dodatnim pogodnostima i uslugama.
Goste je pozdravio predsednik Izvršnog odbora Aleksander Piker, koji se osvrnuo na godinu iza sebe i podsetio da je u decembru prošle godine došao na čelo Komercijalne banke.

- U svom prvom intervjuu za domaće medije, rekao sam da ovu Banku vidim kao uspavanu lepoticu, koja ima veliki potencijal i koju treba probuditi. Mislim da mogu da kažem, da smo našu lepoticu probudili, polako je uvodeći u svet modernih bankarskih tehnologija - rekao je Aleksander Piker.
Piker je istakao da je u 2016. godini Banka u potpunosti sačuvala poverenje klijenata, o čemu svedoči podatak o visini devizne štednje od 1,6 milijardi evra, da ostvaruje veću operativnu dobit nego prošle godine i uspešno uvodi digitalno bankarstvo.
Foto: Promo

Foto: Promo


Prva od novih usluga koju je Komercijalna banka ponudila klijentima je KOMeKEŠ, slanje novca uz pomoć mobilnog telefona, a sada može da se pohvali novim tekućim računima sa specijalno odabranim proizvodima i uslugama u odnosu na kategoriju kojoj pripadaju. Kombank Aktiv je tekući račun namenjen zaposlenima, Kombank Klasik penzionerima, Kombank Start tekući račun kreiran je za mlade od 18 do 27 godina i Kombank Premijum namenjen je premijum klijentima.
Nove tekuće račune predstavio je izvršni direktor za nove bankarske tehnologije i strateški razvoj Komercijalne banke Petar Stefanović, koji je objasnio da su osnovni proizvodi u setovima tekući račun, devizni račun, debitna kartica, elektronski servisi i trajni nalozi, još jedna od kreditnih ili pre-paid kartica po izboru klijenta i povoljan kurs za kupoprodaju deviza.
Foto: Promo

Foto: Promo


- Novina u ponudi Komercijalne banke je osiguranje od gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice ili mobilnog telefona u setovima za zaposlene, premijum klijente i mlade, a za penzionere osiguranje imovine i zdravstveno osiguranje u slučaju hirurških intervencija. Setovi za zaposlene, premijum i penzionere nude i čekove, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca i dodatno osiguranje. Kombank Start tekući račun za mlade, oslobođen je troškova mesečnog održavanja - rekao je Stefanović.
Promociji su prisustvovali direktori i urednici domaćih medija, kao i učesnici reklamne kampanje, "spektakularno obični klijenti" - Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, Luke Black, novo lice srpske i globalne muzičke scene, Minja Šerban, 74-godišnja joga instruktorka, Nataša Mihailović, mama četvorki i biznismen Sima Olćan, vlasnik farme nojeva.
(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima