• 5

MEDVEDEV JASAN I GLASAN: Vlada Turske da preduzme hitne mere

Medvedev je u telefonskom razgovoru sa turskim premijerom Binalijem Jildirimom ocenio da "smrtonosni teroristički napad" predstavlja vanrednu situaciju u međunarodnim odnosima

  • 5

Ruski premijer Dmitrij Medvedev pozvao je Vladu Turske da preduzme hitne mere kako bi pronašla i kaznila sve organizatore, sponzore i naručioce ubistva ambasadora Rusije u Turskoj Andreja Karlova.

Preminuo ruski ambasador posle ranjavanja u Ankari

Medvedev je u telefonskom razgovoru sa turskim premijerom Binalijem Jildirimom ocenio da "smrtonosni teroristički napad" predstavlja vanrednu situaciju u međunarodnim odnosima, saopšteno je iz ruske vlade, prenosi agencija Tas s.

Trenutak ubistva ruskog ambasadora: "Mi ginemo u Alepu, a vi ćete ovde!" (VIDEO)

Jildirim je obećao da će lično kontrolisati istragu o ubistvu ambasadora.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Izrešetan ubica ambasadora, Turčin Mevlut Altintaš

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov preminuo nakon što je večeras teško ranjen u napadu iz vatrenog oružja, na otvaranju ruske izložbe fotografija u Ankari.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • Panda majstor

    Ovo je teška zavera.

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    RAT je grana privrede.....Mnogi će dobiti smisao... Mnogi će dobiti honorar... Amerika u krizi...sve je manje posla.... Klasični Western ~nema radnje dok pištolj ne opali!!

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    Atentat nema veze ni sa turcima ni sa muslimanima---Ali ima veze sa Amerikancima i ljudima snižene svesti kojima amerikanci manipulišu...... I taj atentatator jadnik je mislio da radi pravu stvar za svoj narod.... Da li ima leka??? Ima..... Isključivo u prosveti i širenju opšte svesti širokih narodmih masa..... Stvaramju društva u kojem će na popa imama svjećenika političara narod gledati sa promislom@

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima