• 1

Turska policija uhapsila četiri osobe zbog ubistva ambasadora

Agencija navodi i da je izvršen pretres njegovog stana u Anakri i da je priveden i njegov cimer, takodje pripadnik policije za razbijanje nereda

  • 1

Turska policija privela je večeras četiri osobe posle ubistva ruskog ambasadora u Ankari, prenela je agencija Anadolija.

BLOG UŽIVO: Ruski ambasador ubijen pred kamerama, ubica urlao ALAHU AKBAR, uhapšene majka i sestra napadača (FOTO) (VIDEO)

Turske vlasti navode da je ubica 22-godišnji Mevlut Mert Altinas, koji je bio pripadnik policije za razbijanje nereda poslednje dve i po godine.

Anadolija, pozivajući se na izvore, javlja da je porodična kuća Altinasa na zapadu Turske pretresena i da su privedeni njegov otac, majka i sestra.

Ona prenosi ključnu Putinovu rečenicu: Svet drhti od ruske reakcije koju je Marija upravo najavila

Agencija navodi i da je izvršen pretres njegovog stana u Anakri i da je priveden i njegov cimer, takodje pripadnik policije za razbijanje nereda.

Ruski ambasador u Turskoj Andrej Karlov preminuo je večeras pošto je ranjen dok je govorio na otvaranju jedne izložbe u Ankari. Agencija Asošiejted pres prenela je da je Karlov držao govor kada je čovek u odelu i s kravatom uzviknuo "Alah je velik" i ispalio najmanje osam metaka u njega.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

  • Makarije

    Verovatno ce ubijeni policajac biti oslobodjen optuzbi!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima