• 0

FILMSKA POTERA U KOVILJU: Čovek (52) zatekao provalnike, pa krenuo da se obračuna sa njima. Počela je mučka borba!

U policiji su potvrdili da se incident dogodio i da na rasvetljavanju slučaja rade policijska ispostava u Budisavi, kao i novosadska i kriminalistička policija

  • 0

R. M. (52) iz Budisave teško je povređen kada je zatekao nekoliko osoba u pokušaju provale u jednu kuću u Kovilju.

SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Oca je usred noći probudio plač ćerkice, skamenio se kad je video da je u naručju nepoznatog čoveka

Nakon što ih je upitao šta pokušavaju da urade, provalnici su ga napali i udarili nekoliko puta. On je pao, a napadači su ušli u automobil kako bi pobegli sa lica mesta. Međutim, R. M. se u pokušaju da ih spreči da odu uhvatio za automobil, i bio vučen po putu.

Ubrzo je ponovo pao, a meštani su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Kako nam je potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, zadobio je teške telesne povrede, te se nalazi pod nadzorom lekara na Klinici za neurohirugiju. Stanje mu je stabilno.

HRABRI KINESKI BRAČNI PAR: Naoružani razbojnik upao je u prodavnicu u Veterniku, ali ovakav "doček" nije mogao ni da sanja!

U policiji su potvrdili da se incident dogodio i da na rasvetljavanju slučaja rade policijska ispostava u Budisavi, kao i novosadska i kriminalistička policija.

(Telegraf.rs / Radio 021)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima