Fejsbuk me sabotira kada pišem o ubijenom ruskom ambasadoru: Gnev ministarke Marije zbog obrisanih statusa, ovaj odgovor je dobila (FOTO)

Kome smetaju fotografije ubijenog ambasadora, pita se Zaharova

  • 5

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova tokom prethodna dva dana veoma je aktivna na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ruska ministarka dobija stotine poruka od svetskih lidera i novinara. Marija ima samo jedan odgovor na ubistvo ambasadora! (FOTO)

Od momenta ranjavanja ruskog ambasadora u Ankari, ona je revnosno kačila fotografije i vesti, što je radila i kada se desilo ono najgore.

Međutim, ova društvena mreža izbrisala joj je sve fotografije tog nemilog događaja sa profila. Da li je ovo uobičajena praksa Fejsbuka, budući da su iste te fotografije, koje je ceo svet objavljivao, potresne, ili je pak reč o običnoj sabotaži, pita se Zaharova.

- Admini su uklonili moje fotografije ubijenog ambasadora. Da li je to cenzura ili još jedna vrsta sabotaže, i koji je njihov motiv za ovakvo ponašanje - pita se ona.

Zaharova je inače postavila i fotografiju pokojnog ambasadora Andreja Karlova, nakojoj piše "Ne volim što je pucao u leđa" sugerišući na najpodmukliji način napada.

Nakon ovog "incidenta", Zaharova je dobila izvinjenje.

Podsetimo, atentat na ruskog ambasadora desio se dan pre unapred zakazanog trilateralnog sastanka Rusije, Turske i Irana vezano za situaciju u Siriji. Ovaj sastanak se trenutno i održava u Moskvi bez obzira na novonastale međunarodne komplikacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ћира

    20. decembar 2016 | 19:41

    Власник фејсбука је Марк Цукенберг, припадник секте Илуминати.

  • Stanko

    20. decembar 2016 | 20:07

    Pogledaj sta ne skidaju sa fejsbuka pa ce ti biti jasno cija je to tabla za oglasavanje!?

  • Didi

    20. decembar 2016 | 20:02

    Smradovi virtuelnog sveta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA