Novi snimak atentata: Ubica hladnokrvno šetao i čekao pravi trenutak, a onda pucao 8 PUTA U LEĐA ruskog ambasadora (VIDEO)

Melvut Mert Altintas (22) je mirno stajao iza ambasadora, da bi se malo kasnije pomerio u stranu

  • 2

Na društvenim mrežama je objavljen novi snimak ubistva ruskog ambasadora u Ankari na kojem se vidi da je atentator hladnokrvno stajao i čekao pogodan momenat.

 

>>> UŽASAVAJUĆI DETALJI UBISTVA RUSKOG AMBASADORA: Ušao je lepo obučen i pokazao značku, stopio se sa masom, a onda je počeo haos!

 

Ovaj video pokazuje da je Melvut Mert Altintas (22) mirno stajao iza ambasadora, da bi se malo kasnije pomerio u stranu. Onda je izvadio pištolj i pucao u leđa Andreja Karlova.

 

>>> Najpoznatija hrvatska proročica pre godinu dana predvidela atentat u Turskoj: Vera je otkrila koji je Putinov sledeći potez

 

Nakon što je pucao nekoliko puta uzviknuo je “Alah akbar! Ne zaboravite Alepo! Ne zaboravite Siriju! Samo će me smrt skloniti odavde! Svako ko je učestvovao u ovoj represiji će platiti!”.

 

Pogledajte potresni video:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROM

    20. decembar 2016 | 19:20

    Kako je neko ovakog presporiteta moga da ima privatno obezbedjenje. . . odmah zam zakljucio to da je propust cele price bio taj da su Turci stavili svoje ljude koji su naoruzani stojali tu gde jesu i otvorenih karata. . .Svaki ambasador ima svoje licno obezbedjenje i tu ne moze niko drugi da uskoci. . .totalna namestaljka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA