• 6

Dok su lideri Rusije, Turske i Irana pregovarali o primirju u Siriji, iza njih se odigravala velika drama i to zbog turskog telohranitelja! (FOTO)

Slika pokazuje delegacije tri zemlje kako razgovaraju dok ih posmatraju novinari ali i njihovi telohranitelji. Međutim svima je za oko zapalo nešto daleko zanimljivije

  • 6

Rusija, Turska i Iran održali su danas trilateralni sastanak u Moskvi. Razgovaralo se o postizanju primirja u Siriji, a tom prilikom je zabeležena i jedna neobična fotografija za koju na društvenim mrežama pričaju da je slika dana.

LICE UŽASA: Prestravljeni ljudi čekaju gde će završiti sledeći metak pomahnitalog ubice ruskog ambasadora (FOTO)

Slika pokazuje delegacije tri zemlje kako razgovaraju dok ih posmatraju novinari ali i njihovi telohranitelji.

Svima je za zapalo za oko kako iranski telohranitelj budno motri na turskog kolegu i ne ispušta iz vida nijedan njegov pokret.

Na društvenim mrežama se pojavljuju teorije da je uzrok za to sinoćno ubistvo ruskog ambasadora u Ankari. Zbog zločina turskog policajca, ovaj čovek nije hteo ništa da prepusti slučaju, kako se navodi.

Mnogi su u komentarima istakli da je u pravu što ne veruje turskom telohranitelju, dok su drugi dodali da Turci ne bi bili u stanju da naprave takav incident na ruskom tlu.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima