Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Za Zoranu Zoku Ivanić (22) iz Zrenjanina sve je stalo kada je sa šest godina obolela od distonije, odnosno – nevoljnog grčenja mišića. Nastavilo se 16 godina kasnije, kada je odlučila da se bori i uzme život u svoje ruke.

Ko ne zna stolara Mileta, Milorada Jurkovića, koga je cela Srbija upoznala kada je počeo da pravi i donira stolice za hranjenje?

E, pa kada je stolar Mile nedavno apelovao na društvenim mrežama da se pomogne čoveku koji ne može da iznajmi stan na ovoj zimi, a ima četvoro dece, i mi smo shvatili da moramo da pomognemo.

Više o ovoj porodici pročitajte OVDE.

U Srbiji postoji ukupno 58 kamera u 13 gradova i varošica za snimanje prekršaja u saobraćaju. Njihovo uvođenje, u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja iz 2009. godine, zvanično je počelo pre više od šest godina postavljenjam prvih 14 kamera na najprometnijim ulicama u Beogradu.

Posle sinoćnjeg masakra na božićnom vašaru, kada je terorista kamionom ubio 12 osoba, na Tviteru se pojavila kontroverzna fotografija sa berlinskih ulica koja je izazvala oprečne komentare.

Na Tviteru je postavljena slika na kojoj se vidi reporter televizije RTL koji posle napada teroriste izveštava sa berlinskih ulica. U pozadini se može uočiti nasmejan mladić, koji u tom momentu priča telefonom.

Više o masakru u Berlinu, pročitajte OVDE.

Porodica Ražnatović sinoć je proslavila Nikoljdan u porodičnom domu u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, a na slavlje su mahom došli isti gosti koji dolaze godinama unazad. Međutim, snimci sa okupljanja nisu isti kao i ranije, jer ranije ih nije ni bilo. Ipak, ove godine nekako su se svi gosti prililno opustili, pa su snimci “isplivavali” jedan za drugim.

Milan Nikodinović iz Kozjaka kod Loznice juče je proslavio krsnu slavu, svetog Nikolu, ali bez sina Radenka koji je preminuo u oktobru ove godine od sepse nakon preloma ruke.

- Nisam spavao cele noći pred slavu. Valjda me je sve stiglo. Prošlo je neko vreme i kao da sam shvatio potpunu prazninu svega – priča otac Milan, a prenose beogradski mediji.

Više o ovome pročitajte OVDE.

Predviđeni transfer Lukmana Harune u Crvenu zvezdu je pod velikim znakom pitanja! Prema saznanjima Telegrafa, Nigerijac nije prošao lekarske preglede.

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA