• 16

NAJGORI OTAC NA SVETU? Prodao maloletnu ćerku za 3.000 evra i to na 15 rata

- Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z.M. je dao saglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica za ćerku isplati 3.000 evra, i to na rate od 200 evra mesečno! Dogovorili su se da dobije i automobil, kao i da mu još poklone neke vrednosti - rekao je dobro obavešteni izvor

  • 16

Krivična prijava podneta je protiv Z.M. (54) zbog sumnje da je u julu ove godine svojoj sugrađanki V.S. u mestu Čitluk kod Kruševca prodao maloletnu ćerku po ceni od 3.000 evra i automobila marke "opel suza".

EKSKLUZIVNO! Razotkrivamo detalje trgovine ženama: Gase im cigare po licu i zakopavaju ih žive

Razlog za ovu prodaju je dogovor muškarca i žene koji su na ovaj način žele da u bračnu zajednicu spoje svoju decu.

- Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z.M. je dao saglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica za ćerku isplati 3.000 evra, i to na rate od 200 evra mesečno! Dogovorili su se da dobije i automobil, kao i da mu još poklone neke vrednosti - kaže dobro obavešteni sagovornik za Alo.

Ubrzo se priča o ovom slučaju proširila krajem, u koji je došla interventna jedinica.

Komšije tvrde da u kući osumnjičenog stanuje devetoro dece. Z.M. će se braniti sa slobode.

Inače, za delo trgovine ljudima u cilju eksploatacije rada, prinudnog braka, uspostavljanja ropskog ili sličnog odnosa predviđa se kazna zatvora od najmanje pet godina, dok maksimalna iznosi 12 godina.

(Telegraf.rs)

 

 

Komentari

  • V

    Onda cete morati I moju svastiku I suraka da uhapsiti dao sam im 500 e na vratima dok me nisu pustili da udjem u sobu a verujem da je I vecina dala

  • Tanja

    Treba lepo sad da zabrane brak jer i to je ugovor dve strane, mlada se kupuje a onda je i u ropstvu, radna eksploatacija itd.

  • Mire

    Zasto ne objavite puno ime i prezime to lice je punoletno i nepostoji ni jedan pravni razlog da mu ime ne otkrijete , treba takvog degenerika staviti na stub srama , samim objavljivanjem imana u javnost bi dalo ogroman doprinost u sprecavanju takvih nezakonitih radnji u buduce.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima