• 1

Barbarini školski drugovi danas idu na poligraf: Nestanak učenice (15) iz Sente još uvek pod velom tajne

- Imam utisak kao da se neko igra sa nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema - rekao je Barbarin otac Endre Vitez.

  • 1

Barbara Vitez (15) iz Sente 25.novembra pala je sa mosta u Senti u Tisu, a njeno telo ni nako intenzivne potrage nije pronađeno. Zbog anonimnog pisma koje su Barbarini roditelji nedavno dobili, u kojem se tvrdi da je njihova ćerka omamljena, silovana i bačena sa mosta, njeni školski drugari su zajedno sa roditeljima zahtevali da budu saslušani

ANONIMNO PISMO UZNEMIRILO SENTU: Barbarini drugovi hoće na poligraf!

Konkretne podatke o tom pismu koje su njeni roditelji Endre i Melinda pronašli u poštanskom sandučetu 13.decembra, policija će saopštiti za nekoliko dana.

U tom pismu se navodi da Barbara nije pala sa mosta, već da je omamljena, zlostavljana i potom namerno bačena.

– Očekujemo da ćemo u tom periodu raspolagati sa više saznanja koja se odnose na nestanak devojčice iz Sente, ali i na tačnost navoda anonimnog pisma koje su dobili njeni roditelji – rečeno je u policiji.

Prema policijskim izvorima, odmah nakon tragedije na senćanskom mostu obavljen je informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja.

Foto: Instagram/Igor jurisic

Foto: Instagram/Igor jurisic

"BARBARU SU SILOVALA TROJICA DEČAKA I BACILA U TISU": Roditelji nestale devojke dobili STRAVIČNO anonimno pismo

Prema njihovom svedočenju, oni su bili sa Barbarom kobne večeri na mostu. Nesrećna devojčica survala se u ambis, u hladnu reku, kad je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Okliznula se, pala u Tisu i nestala.

U senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu, takođe, potvrđuju da su i oni upoznati sa anonimnim pismom.

– Ne raspolažemo dokazima da je neko namerno gurnuo devojčicu sa mosta u reku. Tek kada se telo pronađe i obavi obdukcija, biće utvrđen tačan uzrok smrti – kažu u tužilaštvu.

Saznanje da su roditelji Barbare dobili anonimno pismo dodatno je uznemirila javnost, a najviše roditelje nestale devojčice.

Ne isljučuje se mogućnost ni da je reč o nečijoj morbidnoj šali, a ko i sa kakvim namerama stoji iza anonimnog pisma, trebalo bi uskoro da bude poznato.

– Imam utisak kao da se neko igra sa nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Fejsbuku izbrisale osobe sa kojima je moja ćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi želimo da saznamo samo pravu istinu – očajan je Barbarin otac Endre Vitez.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima