• 0

BUDITE HUMANI: Pomozimo izgradnju igrališta za decu i sve osobe sa invaliditetom u Vršcu (FOTO)

U Vršcu postoji više od 600 registrovanih osoba sa invaliditetom sa najtežim oblikom invalidnosti koji zavise od tuđe nege i pomoći, a ima ih i neregistrovanih od čega su značajan broj deca

  • 0

Grad Vršac i Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ" iz Vršca, u četvrtak 22. decembra, sa početkom od 12 časova,u hotelu Srbija, organizuju donatorski ručak za izgradnju igrališta za decu sa invaliditetom i sve ostale osobe sa invaliditetom u Vršcu.
NOVAC STVARNO NIJE VAŽAN: Ova dečica u kolicima imaju prelepo detinjstvo zahvaljujući PLEMENITOJ IDEJI (VIDEO)

U Vršcu postoji više od 600 registrovanih osoba sa invaliditetom sa najtežim oblikom invalidnosti koji zavise od tuđe nege i pomoći, a ima ih i neregistrovanih od čega su značajan broj deca. Jedan od načina da im pomognemo je da se izgradi igralište za osobe sa invaliditetom kako bi se i njihov dnevni život izjednačio sa našim sugrađanima. Ovo je mala stvar za nas učesnike, a velika stvar za buduće korisnike.
Kompletnu organizaciju vodi udruženje “PARAKVAD VŠ” i Grad Vršac, neophodna sredstva po ponuđenoj projektnoj dokumentaciji ukupno iznose 25.000 evra, s tim što je Hotel “Srbija” izašao u susret i obezbedio prostor na otvorenom u okviru svoje parcele u centru grada.
Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis


SUZE RADOSNICE: Njen sin ima AUTIZAM, a dobio je ROĐENDANSKU POZIVNICU! (FOTO)
Za učešće na donadorskom učku pozvano je više od 60 vršačkih firmi.
Uplate se mogu izvršiti na : S.H.U.P.I.K "PARAKVAD VŠ", Bul. Miloša Obilića 10, 26300 Vršac, Srbija, Banka Poštanska Štedionica A.D. Beograd Ž.R. 200-2741150101866-18, svrha uplate: Donatorski ručak za izgradnju igrališta osoba sa invaliditetom
(Telegraf.rs / Izvor: evrsac.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima