BUDITE HUMANI: Pomozimo izgradnju igrališta za decu i sve osobe sa invaliditetom u Vršcu (FOTO)

U Vršcu postoji više od 600 registrovanih osoba sa invaliditetom sa najtežim oblikom invalidnosti koji zavise od tuđe nege i pomoći, a ima ih i neregistrovanih od čega su značajan broj deca

  • 0

Grad Vršac i Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ" iz Vršca, u četvrtak 22. decembra, sa početkom od 12 časova,u hotelu Srbija, organizuju donatorski ručak za izgradnju igrališta za decu sa invaliditetom i sve ostale osobe sa invaliditetom u Vršcu.

NOVAC STVARNO NIJE VAŽAN: Ova dečica u kolicima imaju prelepo detinjstvo zahvaljujući PLEMENITOJ IDEJI (VIDEO)

U Vršcu postoji više od 600 registrovanih osoba sa invaliditetom sa najtežim oblikom invalidnosti koji zavise od tuđe nege i pomoći, a ima ih i neregistrovanih od čega su značajan broj deca. Jedan od načina da im pomognemo je da se izgradi igralište za osobe sa invaliditetom kako bi se i njihov dnevni život izjednačio sa našim sugrađanima. Ovo je mala stvar za nas učesnike, a velika stvar za buduće korisnike.

Kompletnu organizaciju vodi udruženje “PARAKVAD VŠ” i Grad Vršac, neophodna sredstva po ponuđenoj projektnoj dokumentaciji ukupno iznose 25.000 evra, s tim što je Hotel “Srbija” izašao u susret i obezbedio prostor na otvorenom u okviru svoje parcele u centru grada.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

SUZE RADOSNICE: Njen sin ima AUTIZAM, a dobio je ROĐENDANSKU POZIVNICU! (FOTO)

Za učešće na donadorskom učku pozvano je više od 60 vršačkih firmi.

Uplate se mogu izvršiti na : S.H.U.P.I.K "PARAKVAD VŠ", Bul. Miloša Obilića 10, 26300 Vršac, Srbija, Banka Poštanska Štedionica A.D. Beograd Ž.R. 200-2741150101866-18, svrha uplate: Donatorski ručak za izgradnju igrališta osoba sa invaliditetom

(Telegraf.rs / Izvor: evrsac.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA