≫ 

Monstrum ubio rođaku svoje devojke, pa je silovao. Kada im je rekao zašto je želeo seks sa lešom, SKAMENILI SU SE! (FOTO)

Po njegovom priznanju on je prosto samo želeo da doživi kako je to ubiti nekoga...

  • 2

Dvadesetjednogodišnji mladić priznao je da je upucao ženu, inače majku ćetvoro dece, a zatim imao seks sa njom, sve to iz čiste radoznalosti.

JEZIVO: Skočio bandži, udario glavom o zemlju i UMRO (VIDEO)

Amanda Suarez (25) upucana je nakon što je odbila seksualnu ponudu osumnjičenog Kristofera Šouza. On je pojavio u njenoj kući u Okičobiju na Floridi, i nakon što ga je odbila otišao je do kamiona i uzeo pušku kojom ju je upucao u glavu.

Foto: Facebook/Amanda Suarez Foto: Facebook/Amanda Suarez

Nakon toga on je njeno telo odneo u kuhinju gde je imao seks sa njenim lešom, a za sve to vreme Amandina dvogodišnja ćerkica je bila u kući, potvrdili su istražitelji.

Policija je Šouza uhapsila u ponedeljak i odmah je priznao zločin.

Kako se ispostavilo, Šouz je upoznao Suarez dok se zabavljao sa njenom rođakom, zbog čega je i bio u Amandinoj kući nekoliko puta pre kobne večeri, te kada se pojavio na vratima ona nije posumnjala da on nešto smera.

Foto: Okeechobee County Sheriff’s Office Foto: Okeechobee County Sheriff’s Office

Policija je Šouza uhvatila tako što su našli njegov mobilni telefon na obližnjem putu, koji je bio prekriven žrtvinom krvlju i u kome je bilo fotografija iz stana nesrećne žene.

- Po njegovom priznanju on je prosto samo želeo da doživi kako je to ubiti nekoga. A zatim kad je već to uradio želeo je da zna i kako je imati seks sa mrtvim telom - rekli su istražitelji, a prenosi Dejli mejl.

Šouzu sada preti kazna za ubistvo sa predumišljajem prvog stepena, oružanu pljačku i zaposedanje imovine, skrnavljenje tela i bludne radnje. Veruje se da će mu još nekoliko krivičnih dela biti pripisano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA