• 16

KOLJAČ RADI I U ZATVORU: Zatvorenik koji je ubio cimera, leži 40 godina zbog ubistva devojke i komšije

Jovanoviću, koji je inače, iz Niša, pre tri godine je u Višem sudu izrečena maksimalna zatvorska kazna od 40 godina zbog dvostrukog ubistva iz bezobzirne osvete

  • 16

Marko Jovanović (27) koji je noćas zaklao Ramiza Šarića u zatvoru u "Padinskoj skeli" u Beogradu, služi maksimalnu zatvorsku kaznu jer je nožem 2010. godine ubio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27) i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (23).
UBISTVO U ZATVORU U PADINSKOJ SKELI: Zatvorenik zaklao drugog osuđenika

Jovanoviću, koji je inače, iz Niša, pre tri godine je u Višem sudu izrečena maksimalna zatvorska kazna od 40 godina zbog dvostrukog ubistva iz bezobzirne osvete.
On se sakrio iza kućišta lifta u zgradi u Ulici Majakovskog kojoj su žrtve živele, čekao je devojku da dođe kući, a kada je video da je ušla u stan, pozvonio je na vrata.
- Kada mu je Danijela otvorila, ugurao je u stan. Došlo je do svađe i otimanja oko njenog mobilnog telefona, nakon čega mu je kazala da više ne želi da se viđa s njim i da se zabavlja za Aleksandrom Kitanovićem - navedeno je u optužnici i dodaje:
Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy


- Jovanović je tada lovačkim nožem, sa sečivom dugim 13 centimetara, Danijeli zadao više uboda, od kojih je preminula. Kako se navodi, Jovanović je zatim zazvonio na vrata Kitanovićevog stana, a kada je izašao njegov brat, zahtevao je da pozove Aleksandra "kako bi mu nešto pokazao". Zatim ga je uveo u Danijelin stan, a kada je Aleksandar video devojčin leš i pokušao da pobegne, Marko je i njega više puta ubo nožem.
Noćas je Jovanović ubio Šarića, sa kojim dva meseca deli zatvorsku sobu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    Oni pedofili da se ubace u celiju sa ovim

  • Pera

    Postavlja se pitanje..što je on to uopšte uradio?Devojku koju najviše voli,i pridaje joj pažnju,i ona ide za komšiju.Treba da ga oslobode,jer je ispao junak.Za primer svih ovih drolja koje varaju svakog i na svakom mestu.Trebali su da se mnogo više pozabave ovom društvu razvrata i totalnog nemorala.

  • DuXoN

    Ubicu u Padinjak... Ako dao covek pare pa neka kolje... Zapitajte se kako je mogao on tu da boravi kad je osudjen na maximum pre samo par godina?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima