• 0

POČEO DA ŠEFUJE: Donald Tramp formirao Nacionalno veće za trgovinu

Na čelu ovog veća postavio je Petera Navara, ekonomistu sa Harvarda

  • 0

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp formirao je Nacionalno veće za trgovinu koje će se baviti trgovinskim sporazumima i poslovima u SAD, prenosi RT.
TRAMP I ZVANIČNO PREDSEDNIK SAD: Elektori mu ukazali poverenje

Na čelu ovog veća postavio je Petera Navara, ekonomistu sa Harvarda, koji je poznat po svojim knjigama "Smrt iz Kine" i "Čučeći tigar: Šta kineski militarizam znači za svet?
Ovo pokazuje odlučnost novog šefa države da obnovni američku privredu i da omogući svom stanovništvu da imaju pristojne poslove i plate.
Očekuje se da Navaro kao stručnjak i vizionar značajno pomogne na ovom polju.

Cilj ovog veća biće da savetuje predsednika na koji način treba da postupa kada je reč o ovoj temi, kako da pregovora i da bude inovativan.
Nacionalno veće za trgovinu će blisko sarađivati sa Nacionalnim većem za bezbednost, Ekonomskim većem, kao i većem za domaću politiku.
- Pročitao sam jednu Navarovu knjigu pre par godina i odmah sam bio impresioniran njegovim argumentima i temeljnim istraživanjima - rekao je Tramp.


(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima