PUTIN KUJE OSVETU?! Poziva na jačanje vojnih nuklearnih snaga Rusije i razvoj raketa koje mogu da probiju bukvalno sve! (VIDEO)

- Moramo pažljivo da pratimo svaku promenu ravnoteže moći i vojno-političke situacije u svetu, posebno duž granica Rusije, kao i da što pre prilagodi planove za neutralisanje pretnji po zemlju - naglasio je Putin

  • 12

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je danas na jačanje vojnih nuklearnih potencijala zemlje i razvoj raketa koje mogu da probiju svaki sistem raketne obrane.

POČELO CEREMONIJALNO OPRAŠTANJE OD RUSKOG AMBASADORA: Na komemoraciji će biti i Vladimir Putin (VIDEO)

- Potrebno je da ojačamo vojne potencijale strateških nuklearnih snaga, posebno sa raketama koje mogu pouzdano da probiju svaki postojeći i potencijalni sistem raketne odbrane - poručio je Putin.

Printskrin: Youtube/Ruptly TV Printskrin: Youtube/Ruptly TV

Predsednik Rusije je ovo rekao na sastanku u ministarstvu odbrane, prenele su agencije.

- Moramo pažljivo da pratimo svaku promenu ravnoteže moći i vojno-političke situacije u svetu, posebno duž granica Rusije, kao i da što pre prilagodi planove za neutralisanje pretnji po zemlju - naglasio je Putin.

Ruska vojska je uspešno pokazala svoje sposobnosti u Siriji, kazao je Putin.

- Sirijska vojska je dobila značajnu podršku i zahvaljujući tome je sprovela nekoliko uspešnih operacija protiv ekstremista - rekao je Putin.

Na istom sastanku, ministar odbrane Sergej Šojgu je izneo podatak da je ruska vojska "testirala 162 tima modernog naoružanja tokom vojne kampanje u Siriji".

To uključuje i avione tipa "suhoj" i "mig", kao i "kamov" helikoptere, prenosi AFP.

"Pokazalo se da su izuzetno efikasni", istakao je Šojgu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    22. decembar 2016 | 12:34

    Vec imaju raketu Satana Rs 36 koja probija svaki raketni stit samo 5 Satani i Zapad vise nece postojati a imaju 50 takvi raketa.

  • Kinezofil

    22. decembar 2016 | 12:22

    Ne volim Putina, ali ovvo je logicba stvar.Ovo ce i Anwrikanci raditi pod Trampom modernizaciju nacionalne odbrane.Nista cudno i nista za zabrinutost, osim ako neko zeli napasti Rusiju ilu Ameriku.Sasvim normalna stvar moderbizacija naoruzanja.Nista cudno.

  • Cz

    22. decembar 2016 | 11:48

    Zbog toga ste vi i došli u siriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA