• 0

Telekom Srbija obradovao mališane za Novu godinu!

Telekom Srbija reputaciju društveno odgovorne kompanije izgradio je zahvaljujući negovanju pravih vrednosti i kontinuiranim ulaganjem u kulturu i obrazovanje

  • 0

Kompanija Telekom Srbija ove godine ulepšala je predstojeće praznike deci iz domova i ustanova socijalne zaštite novogodišnjom predstavom "Čarobna knjiga" u Malom pozorištu "Duško Radović".

Mnogobrojni mališani iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik, Doma Kulina, Doma za nezbrinutu decu "Hristina Markešić" iz Aleksinca, Doma za decu i lica ometena u razvoju "Dr Nikola Šumenković" iz Stamnice i Ustanove za decu i mlade Sremčica uživali su u predstavi koja na duhovit i zabavan način poručuje deci da knjige treba da čitaju i čuvaju. Predstava je deo redovnog repertoara pozorišta i nudi najmlađima dobru zabavu, ali i edukaciju jer je prilagođena osnovno-školskom uzrastu.

Foto: Promo

Foto: Promo

Telekom Srbija reputaciju društveno odgovorne kompanije izgradio je zahvaljujući negovanju pravih vrednosti i kontinuiranim ulaganjem u kulturu i obrazovanje. Takođe, pored svoje primarne delatnosti kompanija nastoji da pruži podršku najugroženijim članovima zajednice u kojoj posluje. Brojnim društveno odgovornim aktivnostima Telekom Srbija aktivno pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna, a najmlađi se uvek nalaze na vrhu liste prioriteta.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

(Telegraf/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima