• 0

Telekom Srbija obradovao mališane za Novu godinu!

Telekom Srbija reputaciju društveno odgovorne kompanije izgradio je zahvaljujući negovanju pravih vrednosti i kontinuiranim ulaganjem u kulturu i obrazovanje

  • 0

Kompanija Telekom Srbija ove godine ulepšala je predstojeće praznike deci iz domova i ustanova socijalne zaštite novogodišnjom predstavom "Čarobna knjiga" u Malom pozorištu "Duško Radović".

 

Mnogobrojni mališani iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik, Doma Kulina, Doma za nezbrinutu decu "Hristina Markešić" iz Aleksinca, Doma za decu i lica ometena u razvoju "Dr Nikola Šumenković" iz Stamnice i Ustanove za decu i mlade Sremčica uživali su u predstavi koja na duhovit i zabavan način poručuje deci da knjige treba da čitaju i čuvaju. Predstava je deo redovnog repertoara pozorišta i nudi najmlađima dobru zabavu, ali i edukaciju jer je prilagođena osnovno-školskom uzrastu.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Telekom Srbija reputaciju društveno odgovorne kompanije izgradio je zahvaljujući negovanju pravih vrednosti i kontinuiranim ulaganjem u kulturu i obrazovanje. Takođe, pored svoje primarne delatnosti kompanija nastoji da pruži podršku najugroženijim članovima zajednice u kojoj posluje. Brojnim društveno odgovornim aktivnostima Telekom Srbija aktivno pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna, a najmlađi se uvek nalaze na vrhu liste prioriteta.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

(Telegraf/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok