≫ 

Petar Pan na ledu Kombank arene od večeras

Predstava će biti na srpskom jeziku a kroz avanture Petra Pana vodiće naš mladi glumac, Nikola Ranđelović

  • 0

Zimska čarolija za najmlađe, Petar Pan na ledu, počinje da se igra večeras, u petak, 23.12. u 18.30h u Kombank Areni. Za dane vikenda, u više dnevnih termina, Petar Pan, Zvončica i njihovi drugari, vodiće sve prisutne do čarobnog sveta Nedođije.

Bravure od kojih zastaje dah na ledu će izvoditi više od 20 klizača u živopisnim kostimima, renomirani profesionalni klizači, učesnici brojnih nacionalnih i međunarodnih takmičenja. Bogata rasveta sa preko 100 raznih reflektora daće ovoj predstavi magični izgled zemlje Nedođije. Površina po kojoj će klizati Petar Pan, Zvončica i njihovi drugari, iznosiće neverovatnih 20x30 metara što je jedna od najdužih ledenih podloga formirana u Areni. Takođe, ovo je prva predstava vidljiva u 360 stepeni, tj. sa svih mesta u sali. Jake veze sa ruskim cirkusom uključile su u ove produkcije specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu.

Foto: Promo Foto: Promo

Predstava će biti na srpskom jeziku a kroz avanture Petra Pana vodiće naš mladi glumac, Nikola Ranđelović. Večitog suparnika, Kapetana Kuku, glasovno će dočarati Dragan Vujić Vujke. Ulaznice su u prodaji po cenama od 990, 1200, 1500, 1800 i 2200 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Predstave će se prikazivati u terminima:

Petak, 23.12. od 18.30h;

Subota, 24.12. od 11.30h, 15h i 18.30h

Nedelja, 25.12. od 11.30h i 15h

Krenite sa nama gde nastaju snovi i gde se vreme ne planira. Samo pomislite na srećne stvari i vaše srce će leteti na krilima, zauvek, u Nedođiji.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA