• 3

Iza priče o ratom opustošenom gradu kriju se nezamislivi, najkrvaviji zločini (VIDEO)

Mislili su da je rat nešto najgore što je moglo da im se desi, a onda su usledili još gori zločini

  • 3

Zlostavljanja, silovanja, masovna ubistva u Mosulu su svakodnevna pojava. Džihadisti gospodare ovim gradom i sprovode i "seksualni teror".

BOL KOJA UBIJA SVAKOG RODITELJA: Krik oca koji u naručju drži svoju mrtvu ćerku (1) oblivenu krvlju (UZNEMIRIJUĆI FOTO)

Žene koje ih odbijaju bivaju pogubljene, a ovo su svedočanstva nekolicine koja je uspela da pobegne iz zatočeništva.

- Pogrešila sam rekavši im da je moj suprug bio žrtva terorizma. Pretukli su me i zatvorili u prljavoj prostoriji punoj pacova i buba. Vezali su me lancima i neprestano silovali - priča žrtva Islamske države, koja je umesto prava na penziju pokojnog supruga ostala bez svega, s ožiljcima koji verovatno nikada neće potpuno zaceliti.

Ona je zatrudnela, a s obzirom da je udovica zbog straha se nije usudila da napusti Mosul.

- Udala sam se za pripadnika Islamske države. Roditelji su me se odrekli,a decu su mi oduzeli. Pune tri godine nisam videla nikoga od njih- priča žena koja je samo jedna od mnogih žrtava Islamske države.

U početku su im obećavali sva prava i zaštitu, a onda kada su preuzeli kontrolu sve se promenilo, priča jedna 13-godišnjakinja. One koje odbiju brak s džihadistima brutalno ubijaju.

- Sanjala sam o nastavku školovanja, a onda su došli džihadisti i otac me je udao. Nismo to želeli, ali smo bili prisiljeni - kaže žrtva. Obe žene su uspele da pobegnu iz ruku ekstremista, ali brojne nisu bile njihove sreće. Uz konstantno zlostavljanje, javna smaknuća i silovanja ove žene žive u paklu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • xxx

    Ko vas stvori i rodi bolesnici, da nemate srca ni duse, decu, bebe i silan narod da ubijate. Bog ce vam sve naplatiti, da svi umrete u najgorim mukama, sramoto ljudskog roda!!!

  • Magdalena

    Kad god vidim ovu sliku oca sa poginulom malom cerkom, dodje mi da vrisnem od tuge i ocaja....nista gore i bolnije od bolesti i smrti deteta....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima