• 82

Policija dobija nova vozila jer su sadašnja stara više od 10 godina

Ministarstvo će nastaviti sa nabavkom i druge opreme za policiju - novih uniformi, borbenih i okolopnih vozila i drugih sistema koji su potrebni za efikasniji rad

  • 82

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će tokom naredne godine biti zamenjen veći broj patrolnih vozila MUP, koja su stara po deset i više godina i koja ne mogu na dovoljno dobar način da ispune sve zahteve koje taj resor postavlja pred sve svoje pripadnike.

Srpska vojska ima VIŠE TENKOVA nego Francuska!

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja sa opremanjem policije i nova vozila koja danas uručujemo Policijskoj upravi za grad Beograd i kriminalističkoj policiji pokazuju da je to trend koji ćemo pratiti, jer želimo da naši policajci budu bezbedni, sigurni, da se voze u vozilima koja su ispravna i u kojima mogu efikasnije da završe svoje zadatke - istakao je Stefanović.

Ministar je, prilikom predaje 50 novih vozila Policijskoj upravi za grad Beograd i Upravi kriminalističke policije, rekao da će opremanje policijskih službenika obezbediti da građani Srbije imaju policiju koja je efikasna i koja može da ispuni sve ono što od nje očekuju.

Stefanović je naglasio da će Ministarstvo nastaviti sa nabavkom i druge opreme za policiju - novih uniformi, borbenih i okolopnih vozila i drugih sistema koji su potrebni za efikasniji rad policije.

- Obezbedićemo da naši pripadnici budu bolje zaštićeni balističkim prslucima, bolje opremljeni i da tehnika koju budemo kupovali posluži u obračunu sa najvećim kriminalnim grupama koje deluju u čitavom našem regionu - zaključio je ministar policije, saopšteno je iz MUP-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Rade

    A sta cemo za ostala mesta po srbiji..gde su vozila policije stara i po 20 godina

  • Zak

    Fice i Tristaci su im bili najbolji automobili! Sve su stizali sa njima! :) Slobodno pijes u kafani do ujutru, spavas u parku... a vidi danas! Dzaba novih automobila, na zalost, kad se osecas neslobodno!

  • Mare

    Da bi policija bolje obavljala svoje dužnosti, i treba da nabavi nova vozila.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima