Deda Mrazovi motoraši obradovali mališane u Novom Sadu (FOTO)

Okupljanje deda Mrazova, odnosno motoraša, bilo je na platou ispred SPENS-a, nakon čega su se u dugoj povorci uputili put Veternika, tačnije ka Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju, gde su poklonima obradovali mališane štićenika tog doma

  • 0

Humanitarna akcija "Moto deda Mraz", u kojoj motoraši, obučeni u kostime deda Mraza, deci dele novogodišnje poklone, danas je po četrnaesti put održana u Novom Sadu.

Novosađanin pobesneo: Ostavio brutalnu poruku na autu svog komšije jer mu je blokirao ulaz u garažu

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Okupljanje deda Mrazova, odnosno motoraša, bilo je na platou ispred SPENS-a, nakon čega su se u dugoj povorci uputili put Veternika, tačnije ka Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju, gde su poklonima obradovali mališane štićenika tog doma.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Iz Veternika deda Mrazovi-motoraši su se vratila u Novi Sad, gde su poklone podelili najpre deci u Dečjoj bolnici, a zatim i mališanima u Svratištu za decu ulice, te devojčicama i dečacima u Dnevnom boravku za decu i mlade iz porodica u riziku.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Humanitarna akcija "Moto deda Mraz", koju su organizovali Moto klub "Otpisani", Udruženje motorista "Apostoli" i Moto klub "Horda", završena je u Dunavskom parku, odnosno na klizalištu i zabavnom parku "Ledena šuma".

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA