Tramp zatvara svoju dobrotvornu fondaciju zbog istrage

Fondacija Donald Tramp je ove godine bila predmet pojačanog nadzora posle niza izveštaja Vašington posta o njenom delovanju

  • 2

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da će zatvoriti svoju dobrotvornu fondaciju, koja je pod istragom zbog nepravilnosti u vezi s načinima na koje sakuplja i deli sredstva.

Evo koliko košta da popijete kafu sa Ivankom Tramp

Tramp nije naveo kada će fondacija biti zatvorena, ali je advokatu rekao da preduzme korake potrebne za njeno zatvaranje, prenosi Vašington post.

- Fondacija je uradila ogroman rad tokom godina priloživši milione dolara bezbrojnim zaslužnim grupama, uključujući davanje podrške veteranima, policajcima i deci - naveo je Tramp u saopštenju.

Obama naredio obaveštajcima: Istražite hakovane mejlove Hilari Klinton!

- Ipak, da bi se izbegla pojava bilo kakvog sukoba interesa s mojom ulogom predsednika, odlučio sam da svoje snažno interesovanje za filantropiju nastavim na druge načine - rekao je novoizabrani američki predsednik.

Fondacija Donald J. Tramp je ove godine bila predmet pojačanog nadzora posle niza izveštaja Vašington posta o njenom delovanju.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA