DOKTORKA JELISAVETA VELIKOG SRCA POGINULA U PADU RUSKOG AVIONA: Nosila je pomoć Siriji, sada za njom tuguju svi (VIDEO)

U saopštenju na sajtu fonda je navedeno da je doktorka krenula u Siriju da dostavi Univerzitetskoj bolnici Tišrin u Siriji pakete humanitarne pomoći i lekove

  • 1

Ruska doktorka Jelisaveta Glinka, poznata kao doktorka Liza, bila je među putnicima ruskog aviona koji se srušio u Crnom moru, potvrdio je fond "Pravedna pomoć", čija je Glinka bila direktorka.

(BLOG UŽIVO) NEMA PREŽIVELIH U STRAVIČNOM PADU RUSKOG AVIONA: Teroristički napad moguć uzrok nesreće!

Kako prenosi agencija Tas s, u saopštenju na sajtu fonda je navedeno da je doktorka krenula u Siriju da dostavi Univerzitetskoj bolnici Tišrin u Siriji pakete humanitarne pomoći i lekove.

Planirali su da se venčaju, a onda se dogodio kobni let: Pevali su zajedno u ruskom horu, ovo je bio njihovo poslednje putovanje!

Jelisaveta Glinkova rođena je 1962. godine u Moskvi, a diplomirala je medicinu 1986. Nakon toga, seli se u SAD gde je i 1991. godine završila specijalizaciju u oblasti palijativnog zbrinjavanja.

U OVOM TRENUTKU SE SRUŠIO RUSKI AVION: Objavljen snimak pada letelice, momenat kada je Rusija zanemela!

Ona je i osnovala fond "Pravedna pomoć", a više puta je odlazila u Lugansk i Donjeck da podeli humanitarnu pomoć.

Prema najnovijim informacijama ruskog Ministarstva odbrane, u avionu koji se srušio u Crnom moru bilo je 92 putnika i članova posade, među kojima 64 člana zvaničnog vojnog hora ruskih oružanih snaga "Ansambl Aleksandrov".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milence

    26. decembar 2016 | 13:04

    Gledam kako ste davali snagu drugima draga Liza,kako ste hranili I lecili napacene,a nikog nije bilo da Vam stisne ruku ,zagrli ikaze Vam koliko Vas voli.Ali andeli ce bdeti nad Vama,svetice I mucenice nasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA