Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 1

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Avion ruskog Ministarstva odbrane “Tu-154″ sa 92 osobe pao je jutros u Crno more nakon poletanja iz Sočija prema Siriji, a spasilačke ekipe locirale su ostatke letelice na oko 1,5 kilometara od obale, na dubini od 50 do 70 metara, javlja TAS S.

Celo blog možete pratiti OVDE.

Članovi ruskog vojnog ansambla "Aleksandrov", njih 64, bili su u avionu Tupoljev TU-154 koji se jutros srušio u Crno more, na letu iz Sočija ka Latakiji u Siriji. Ovaj svetski poznati hor nastupao je 2015. u beogradskom Domu sindikata pevajući na srpskom "Tamo daleko".

Poslušajte kako su zvučali OVDE.

Aleksandar Šutko (30) bio je pevač hora "Aleksandrov ansambl" koji je tragično nastradao jutros u padu ruskog aviona, a pre tragedije je na društvenim mrežama objavio svoju poslednju fotografiju.

U pitanju je fotografija iz srušenog aviona TU-154.

- Aleksandar me je pozvao i rekao da su se ukrcali u avion i da će poleteti za 15 minuta. Nakon toga mi je rekao da će me pozvati oko pet sati ujutru kada slete u Soči. Nije nas pozvao. Pokušali smo da ga dobijemo, ali je njegov telefon bio van dometa – rekla je Aleksandrova sestra Ema.

Više o ovome pročitajte OVDE.

Košarkaši Crvene zvezde i dalje ne znaju za poraz u ABA ligi, i to pošto su Cedevitu pobedili sa 95:91, pred dolazak CSKA u Beograd (četvrtak, 19 časova).

Zvezda se do sada praktično šetala kroz takmičenje između dve evroligaške utakmice, Partizan je prati sa 12-3, a Cedevita je treća sa 10 pobeda i pet poraza, nakon ovog duela. Istakao se ponovo Simonovi’, ovaj put sa 27 poena, dok je Kuymi’ imao 20 uz 10 skokova.

OVDE možete pročitati više.

Kada se u "Pinkovim zvezdama" pojavila Zorana Stefanov (20) iz Obrenovca, svi su ostali bez teksta, a žene iz žirija nisu birale reči kojima će pohvaliti lepotu mlade takmičarke.

Iako nije najbolje otpevala, svi su nestremice gledali u Zoranu, a Dragana Mirković joj je rekla da je nestvarno lepa, i da će sigurno uspeti u životu čime god da se bavi, dok je Maja Nikolić poručila Zorani da je preslatka i da je neodoljivo podseća na Bubu Miranović…

OVDE pogledajte njen nastup.

Među 92 žrtve u padu aviona ruskog Ministarstva odbrane "Tu-154" u Crno more blizu Sočija, pored osam članova posade, novinara, vojnika i 64 člana čuvenog "Ansambla Aleksandrov" nalazile su se i ruske mlade balerine Raljina Giljmanova, Lilija Pirjeva, Darja Trofimova i Marija Klokotova.

Više o njima možete videti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA