• 3

Doktorka Jelisaveta je dobila od Putina nagradu: Tada je izgovorila potresne reči kojima je predvidela svoju smrt i rusku tragediju (VIDEO)

Jelisaveta Glinka je pre nepunih mesec dana dobila nagradu od Vladimira Putina zbog svojih dela

  • 3

Doktorka i direktorka fonda "Pravedna Pomoć Jelisaveta Glinka, poznatija kao Liza, poginula je u padu ruskog aviona, a pre nepunih mesec dana primila je od Vladimira Putina nagradu za svoja izvanredna dostignuća na polju borbe za ljudska prava i organizovanju humanitarnih akcija.

DOKTORKA JELISAVETA VELIKOG SRCA POGINULA U PADU RUSKOG AVIONA: Nosila je pomoć Siriji, sada za njom tuguju svi!

Ona je prilikom primanja nagrade izjavila da će uskoro otputovati za Siriju.

- Nikada ne znamo da li ćemo se vratiti živi zbog rata - to je pravi pakao na zemlji i ja to vrlo dobro znam. Međutim, uvereni smo da su dobrota, saosećanje i milost jači od bilo kog oružja - izjavila je Liza.

Kako prenosi agencija Tas s, u saopštenju na sajtu fonda je navedeno da je doktorka krenula u Siriju da dostavi Univerzitetskoj bolnici Tišrin u Siriji pakete humanitarne pomoći i lekove.

Jelisaveta Glinkova rođena je 1962. godine u Moskvi, a diplomirala je medicinu 1986. Nakon toga, seli se u SAD gde je i 1991. godine završila specijalizaciju u oblasti palijativnog zbrinjavanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Rade uzbunjivac

    Neka je slava i secanje na poginule

  • Toma

    Neka je doktorki vecna slava da pociva u Bozjem miru!Amin

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima