Doktorka Jelisaveta je dobila od Putina nagradu: Tada je izgovorila potresne reči kojima je predvidela svoju smrt i rusku tragediju (VIDEO)

Jelisaveta Glinka je pre nepunih mesec dana dobila nagradu od Vladimira Putina zbog svojih dela

  • 3

Doktorka i direktorka fonda "Pravedna Pomoć Jelisaveta Glinka, poznatija kao Liza, poginula je u padu ruskog aviona, a pre nepunih mesec dana primila je od Vladimira Putina nagradu za svoja izvanredna dostignuća na polju borbe za ljudska prava i organizovanju humanitarnih akcija.

DOKTORKA JELISAVETA VELIKOG SRCA POGINULA U PADU RUSKOG AVIONA: Nosila je pomoć Siriji, sada za njom tuguju svi!

Ona je prilikom primanja nagrade izjavila da će uskoro otputovati za Siriju.

- Nikada ne znamo da li ćemo se vratiti živi zbog rata - to je pravi pakao na zemlji i ja to vrlo dobro znam. Međutim, uvereni smo da su dobrota, saosećanje i milost jači od bilo kog oružja - izjavila je Liza.

Kako prenosi agencija Tas s, u saopštenju na sajtu fonda je navedeno da je doktorka krenula u Siriju da dostavi Univerzitetskoj bolnici Tišrin u Siriji pakete humanitarne pomoći i lekove.

Jelisaveta Glinkova rođena je 1962. godine u Moskvi, a diplomirala je medicinu 1986. Nakon toga, seli se u SAD gde je i 1991. godine završila specijalizaciju u oblasti palijativnog zbrinjavanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA