• 1

Ministarstvo za vanredne situacije: Potraga za žrtvama se proširuje, radi se neprestano, u tri smene

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da se operacija potrage za telima žrtava obavlja u tri smene, kao i da se cele noći radilo bez predaha

  • 1

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je danas da se proširuje potraga za telima žrtava avionske nesreće i ona se obavlja u tri smene.

Pevač Aleksandar objavio poslednju fotografiju nekoliko minuta pre pada aviona: Obećao je svojoj sestri samo jednu stvar pred smrt (FOTO)

U potrazi trenutno učestvuje oko 3.500 ljudi raspoređenih u 200 različitih ekipa, a u samu operaciju uključena su Ministarstva za vanredne situacije, odbranu, zdravlje kao i savezna agencija za avio tranasport, prenosi Tas s.

- Ukupno 39 čamaca i 32 aviona pretražuju oblast, kao i bespilotne letelice - navelo je ministastvo u saopštenju.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da se operacija potrage za telima žrtava obavlja u tri smene, kao i da se cele noći radilo bez predaha.

KOBNI PAD RUSKOG AVIONA: Nema preživelih, istraga nesreće u toku, da li je uzrok teroristički napad? (FOTO) (VIDEO)

- U operaciji učestvuju posebni brodovi za anti sabotažu, ratni brodovi, spasilački helikopteri i sedam ronilačkih ekipa, podvodni tragač, čamac za hidrografsku pretragu sa naprednim sonarom za otkrivanje ostataka aviona, minolovac, a koriste se i snažne svetlosne instalacije za pretragu - navelo je Ministarstvo odbrane.

Avion ruskog Ministarstva odbrane "Tu-154" sa 92 osobe pao je juče ujutru u Crno more nakon poletanja iz Sočija prema Siriji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima