• 0

RONIOCI PRVI ČESTITALI NOVU GODINU SA LEDENOG DNA: Poslali su jaku poruku pored okićene jelke u Ohridskom jezeru (FOTO) (VIDEO)

Njima su pomagali i najmlađi članovi ovih ronilačkih klubova, a za nagradu su od Deda Mraza dobili poklone i paketiće

  • 0

Uz okićenu novogodišnju jelku koju su postavili kod Zaliva kostiju u ledenoj vodi Ohridskog jezera, grupa ronilaca iz Ohrida, petnaestu godinu po redu prvi su odbrojali dolazak Nove godine.

Centar Skoplja pocrveneo: 450 Deda Mrazeva protutnjalo makedonskom prestonicom! (FOTO)

Jelka, koja se vidi i sa površine Jezera, postavljena je na dubini od oko četiri metra. U njenom kićenju su učestvovali članovi ronilačkog kluba „Amfora“ i kluba podvodnih aktivnosti „Ohrid“ u saradnji sa Savezom za podvodne aktivnosti Makedonije. Kićenje podvodne jelke ohridski ronioci su i ove godine posvetili deci sa retkim bolestima.

Foto: ohdrinwvs.com

Foto: ohdrinwvs.com

Njima su pomagali i najmlađi članovi ovih ronilačkih klubova, a za nagradu su od Deda Mraza dobili poklone i paketiće.

Foto: ohdrinwvs.com

Foto: ohdrinwvs.com

- Uputili smo apel za pomoć i pod vodom istakli zastavu podrše deci sa retkim bolestima. Mi iz kluba za podvodne aktivnosti „Ohrid“ i ronilački centar „Amfora“ prvi smo pod vodom sa šampanjcem u ruci jedni drugima čestitali Novu 2017. godinu. Svim građanima želimo puno zdravlja, uspeha i boljeg života, rekao je dr. Goran Baleski iz kluba podvodnih aktivnosti „Ohrid“.

Foto: ohdrinwvs.com

Foto: ohdrinwvs.com

Novogodišnja jelka u Ohridskom jezeru je postala svojevrsna turistička atrakcija, tako da skoro i nema žitelja ili posetioca koji boravi u ovom drevnom gradu, a da ne „skokne“ da vidi i to čudo pod vodom.

Foto: ohdrinwvs.com

Foto: ohdrinwvs.com

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ D.J.)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima