≫ 

FILMSKI PREOKRET ZA HRONIKU GODINE: Nije radnik ubica, sad je glavni osumnjičeni SVEDOK tragedije!

Postoje osnovi sumnje da je M.D. ubila vlasnika vile "DND“ Dejana Dejančevića i pokušala da ubije radnika tog hotela - Dejana Jovanovića

  • 14

Policija je uhapsila M. D. (27) zbog sumnje da je ubila Dejana Dejančevića (51) i pokušala da ubije Dejana Jovanovića (42) 5. novembra ove godine u vili "DND" u Niškoj Banji.

Mladić se obesio ispod pešačkog mosta u Leskovcu: "Gledao sam ga iz kola, za pomoć je bilo kasno"

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjig poslova, postoje osnovi sumnje da je M. D. ubila vlasnika vile "DND“ (Dejana Dejančevića) i pokušala da ubije radnika tog hotela, inače recepcionera Dejana Jovanovića.

- Zbog sumnje da je počinila krivično delo ubistvo i krivično delo pokušaj ubistva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu - navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovaj zločin, da podsetimo, dogodio se 5. novembra u vili "DND". Isprva je osumnjičen recepcionar da je ubio vlasnika vile, inače, svog drugara, naočigled uhapšene M. D.,  a kao razlog navodila se ljubomora, upravo, zbog nje.

MESTO ZLOČINA U NIŠKOJ BANJI: Recepcioner upucao vlasnika vile zbog svađe oko devojke (FOTO)

U ovoj vili u NIŠKOJ BANJI se desio krvavi zločin (FOTOGRAFIJE S LICA MESTA)

Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic

M. D. je tada, u ispovesti za Telegraf.rs optužila Jovanovića za ubistvo i istakla da to nije učinio zbog ljubomore već zato što ga je, navodno, Dejančević psihički zlostavljao.

Nisam bila Jovanovićeva devojka, nikada ništa nisam imala sa njim. On je hteo i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla… Kad je zapucao pobegla sam bosa, bez jakne sam istrčala na ulicu – ispričala je M. D. i dodala:

Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic, Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic,

– To što se desilo bilo je između njih, ja sam se slučajno tu zatekla. On je hteo i mene da ubije jer sam videla šta je uradio.

S obzirom na to da je i jovanović ranjen on je odmah prevezen u Klinički centar u Nišu gde su mu se lekaru borili ta život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivši zvezdas

    26. decembar 2016 | 17:33

    Tri puta ponavljate isti tekst?!?! U čemu je kvaka, kažite da i mi znamo.

  • Јасмина

    26. decembar 2016 | 19:15

    Ккупко се распетљало...А кад ће и убиство младе певачице Јелене???

  • Baki

    26. decembar 2016 | 18:35

    A sada joj treba sigurna kuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA