≫ 

NASILJE, DROGA, SEKS: Umesto božićne molitve, vernici Kolomba dobili Tupakovu pesmu?!

Na najvećoj verskoj manifestaciji povodom Božića u Šri Lanki je vernicima podeljeno oko 1.000 printanih izdanja čestitki sa stihovima pesme "Zdravo Marijo" ali od Tupaka Šakura

  • 2

Na božićnom festivalu u glavnom gradu Šri Lanke, Kolombu, vernici su umesto stihova katoličke molitve "Zdravo Marijo", (Ave Maria) u printanom izdanju dobili stihove istoimene pesme poznatog repera Tupaka Šakura.

Čeka se potvrda Ginisove knjige rekorda: Najviša jelka na svetu nalazi se BAŠ OVDE i čarobna je! (FOTO)

DOKUMENTARAC KOJI JE ŠOKIRAO MNOGE: Novi detalji o ubistvu Tupaka, u zločin umešana i slavna imena? (VIDEO)

Reč je o najvećoj verskoj manifestaciji povodom Božića u Šri Lanki gde je vernicima u objektu pozorišta Nel Pokuna podeljeno oko 1.000 printanih izdanja čestitki za Božić sa stihovima pesme "Zdravo Marijo".

Umesto katoličke molitve majci Božijoj, na stihovima se našla Tupakova pesma u kojoj govori o nasilju bandi, drogi, seksu i zagrobnom životu.

Iako je nejasno kako je došlo do greške u štampanju, jasno je da je reč o pesmi "Zdravo Marijo"od Tupaka koja je objavljena 1997. godine. Fotografije pesme slavnog američkog repera Tupaka ubrzo su se pojavile na društvenim mrežama, a vest su preneli svetski mediji.

Slavni Tupac koji se smatra najvećim izvođačem hip-hopa svih vremena, ubijen je iz vatrenog oružja 1996. godine u Las Vegasu, kada mu je bilo 25 godina. Pesma "Zdravo Marijo" bila je zadnji singl koji je objavljen nakon njegove smrti.

(Telegraf.rs /cbsnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • predator

    27. decembar 2016 | 01:09

    Tupaka su ubili iluminati ima video ( yt idiokratija tupak )

  • Njegov fan

    10. mart 2020 | 21:46

    2Pac-a da slusaju nego sta..Vrh..Ja bih isla na te mise gde "pustaju" Tupaca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA