• 1

NASILJE, DROGA, SEKS: Umesto božićne molitve, vernici Kolomba dobili Tupakovu pesmu?!

Na najvećoj verskoj manifestaciji povodom Božića u Šri Lanki je vernicima podeljeno oko 1.000 printanih izdanja čestitki sa stihovima pesme "Zdravo Marijo" ali od Tupaka Šakura

  • 1

Na božićnom festivalu u glavnom gradu Šri Lanke, Kolombu, vernici su umesto stihova katoličke molitve "Zdravo Marijo", (Ave Maria) u printanom izdanju dobili stihove istoimene pesme poznatog repera Tupaka Šakura.

Čeka se potvrda Ginisove knjige rekorda: Najviša jelka na svetu nalazi se BAŠ OVDE i čarobna je! (FOTO)

DOKUMENTARAC KOJI JE ŠOKIRAO MNOGE: Novi detalji o ubistvu Tupaka, u zločin umešana i slavna imena? (VIDEO)

Reč je o najvećoj verskoj manifestaciji povodom Božića u Šri Lanki gde je vernicima u objektu pozorišta Nel Pokuna podeljeno oko 1.000 printanih izdanja čestitki za Božić sa stihovima pesme "Zdravo Marijo".

Umesto katoličke molitve majci Božijoj, na stihovima se našla Tupakova pesma u kojoj govori o nasilju bandi, drogi, seksu i zagrobnom životu.

Iako je nejasno kako je došlo do greške u štampanju, jasno je da je reč o pesmi "Zdravo Marijo"od Tupaka koja je objavljena 1997. godine. Fotografije pesme slavnog američkog repera Tupaka ubrzo su se pojavile na društvenim mrežama, a vest su preneli svetski mediji.

Slavni Tupac koji se smatra najvećim izvođačem hip-hopa svih vremena, ubijen je iz vatrenog oružja 1996. godine u Las Vegasu, kada mu je bilo 25 godina. Pesma "Zdravo Marijo" bila je zadnji singl koji je objavljen nakon njegove smrti.

(Telegraf.rs /cbsnews.com)

Komentari

  • predator

    Tupaka su ubili iluminati ima video ( yt idiokratija tupak )

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima