≫ 

Brutalni koljač ISIS-a se krije u Srbiji: Obaveštene tajne službe, svi u strahu od krvavog ubice

Lavdrim je zapovednik terorističke grupe ISIS-a poznate pod nazivom "Balkanska brigada" i od avgusta 2014. godine je na poternici Interpola

  • 31

Lavdrim Muhadžeri (27), jedan od značajnijih pripadnika Islamske države u Siriji, vratio se na Kosovo, piše italijanski L'Espresso.

NAJVEĆI KOLJAČ DŽIHADISTA JE U SRBIJI: Glavoseča Lavdrim Muhadžeri koristi lažni pasoš na ime "Boban Depić"?!

Italijanske vlasti su odmah o tome obavestile tajne službe na Kosovu, u Makedoniji i Albaniji. Muhadžeri je na Kosovo navodno došao sredinom novembra.

On je zapovednik terorističke grupe ISIS-a poznate pod nazivom "Balkanska brigada". Planirao je napad na izraelske reprezentativce u Albaniji. Taj je napad otkriven na vreme i sprečen. Muhakšeri je poznat i pod imenom Abu Abdulah al Kosovo i nadimkom "Koljač iz Kačanika".

U Siriju je prvi put otišao 2012. godine, a pre toga je radio za NATO u Avganistanu. Muhadžeri se u oktobru 2013. godine pojavio na klipovima ISIS-a, a na jednoj od tih snimaka se vidi kako se žrtvama seku glave. Od avgusta 2014. godine je na poternici Interpola. Poslednji put je viđen u javnosti pre godinu dana u Mosulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA