Catch Me If You Can u Novom Sadu: Ukrao 19 akumulatora, sve priznao policiji, ali mu ne mogu ništa

Odbačeno je ukupno 19 krivičnih prijava za krađe koje je Novosađanin izveo na Klisi i Detelinari, pri čemu su iz "zastava", "juga" i teretnih vozila nestajali akumulatori, a ponekad i druga oprema

  • 1

Kakva filmska režija u Novom Sadu, a krivac koji i sam priznaje da je lopov ne može da bude uhvaćen.

Zbog višestrukih krađa na Klisi i Detelinari D.K. iz Novog Sada je postao lopov kojeg ne mogu da uhvate.

- Tužilaštvo je odbacilo 19 krivičnih prijava za teške krađe, krađe i pokušaj krađe protiv čoveka koji je krao akumulatore, to priznao policiji, čak i pred advokatom u malo izmenjenoj formi - rekao je Novosađanin I.D, a i pored toga što je krađu prijavio policiji, a ona pribavila materijal i dostavila ga Tužilaštvu, predmet je ipak pao u vodu jer - nema dokaza.

OVO JE BRKO, NAJČUVENIJI LOPOV IZ BANJALUKE: Policija muku muči s njim, jer krade sve SA OVOG SPISKA (FOTO)

On je jedan od oko 20-ak ljudi koji su oštećeni u krađama akumulatora iz automobila ove godine, vredan oko 5.500 dinara. Kako kaže za portal 021,  neverovatno je da ne postoje dokazi da se pokrene istraga na osnovu onih koje je policija do sada skupila, ali i da se neće žaliti na odluku.

- Zbog 50 evra sigurno ne - zaključio je I.D

Kako se navodi u rešenju Tužilaštva, izveštaj Policijske uprave u Novom Sadu i krivične prijave protiv D. K. za teške krađe su odbačene jer ne postoje sumnje da je učinjeno krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti.

Odbačeno je ukupno 19 krivičnih prijava za krađe koje je D.K.  izveo na Klisi i Detelinari u Novom Sadu, pri čemu su iz "zastava", "juga" i teretnih vozila nestajali akumulatori, a ponekad i druga oprema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    29. decembar 2016 | 18:55

    Ништа то није.Када скупи 38 кривичних пријава,нек се јави. Ако га неко до тада не поломи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA