≫ 

NOVI PREOKRET: Osumnjičena sobarica Milica imala i saučesnika, s kojim je ubila vlasnika vile u Niškoj banji!

Da ona i njene žrtve nisu bile same na mestu zločina potvrđuje kvalifikacija da se ona tereti za ubistvo i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu

  • 3

Milica Dimitrijević (27) koja je u ponedeljak uhapšena zbog sumnje da je 5. novembra u Niškoj Banji ubila Dejana Dejančića (51) vlasnika vile „DND“ u kojoj je radila, i teško ranila recepcionera Dejana Jovanovića (42) imala je saučesnika.

Ovo je sobarica osumnjičena za ubistvo vlasnika vile u Nišu: Milica (27) je prvobitno prošla poligraf (FOTO)

Da ona i njene žrtve nisu bile same na mestu zločina potvrđuje kvalifikacija dela Višeg javnog tužilaštva navedena u naredbi za sprovođenje istrage protiv Milice u kojoj se navodi da se ona tereti za ubistvo i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu. Međutim, za sada nema informacija ni o identitetu njenog saizvršioca niti o motivu krvavog zločina.

Ona je na današnjem saslušanju pred Višim javnim tužiocem negirala zločin.

- Nisam pucala ni u direktora ni u Dejana Jovanovića. Dejan je ubio gazdu a pokušao je da ubije i mene – ostala je pri svom iskazu datom u policiji osumnjičena sobarica koju su odali biološki tragovi pronađeni na pištolju kojim je izvršeno ubistvo.

Foto: Večernje novosti Foto: Večernje novosti

Kako saznajemo, istraga krvavog zločina ide u više pravaca, a ne isključuje se mogućnost da je motiv ubistva i pokušaja ubistva bila pljačka.

Više javno tužilaštvo predložilo je da se devojci odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršila ubistvo i pokušaj ubistva.

- Predložili smo pritvor zbog mogućnosti uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti – saopštio je Vladimir Stanojević, portparol VJT.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    27. decembar 2016 | 18:29

    Mariću šta čekaš? Uteruj TO u *Parove*.Trenutno bolju *francusku sobaricu* nećeš nigde naći. SVE RADNJE RADI...solo, par,trojke,gang-bang...pogibeljni domina-sado....

  • Kozomuz

    27. decembar 2016 | 16:48

    Nemam ništa protiv da utiče malo na mene

  • Maca

    27. decembar 2016 | 17:43

    Secam se totalno pogresnih komentara. Ljudi lupetaju napamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA