Rutinsko hapšenje u Moskvi pretvorilo se u totalni fijasko: Policajci hvatali lopova, a onda je on zapucao (VIDEO)

Lunjkov je najverovatnije opljačkao fitnes klub gde je tri godine radio kao instruktor borilačkih veština

  • 0

Policijsko privođenje osumnjičenog za pljačku u Moskvi pretvorilo se u totalni fijasko.

>>> DIPLOMATA BRUTALNO UBIJEN U SVOM STANU U MOSKVI: Misteriozna smrt posle atentata u Ankari, Kremlj ne zna o kome se radi?!

Kamere na vratima stambene zgrade u ulici Elninskaja snimile su trojicu inspektora i dva uniformisana policajca. Oni su došli na ovu adresu kako bi uhapsili Kirila Lunjkova, osumnjičenog za pljačku fitnes kluba.

Međutim, privođenje je bilo, blago rečeno neuspešno. Osumnjičeni je pucao na policajce, a na snimku se može videti kako ranjeni organi reda izlaze iz zgrade. Četvorica su prebačena u bolnicu, dok je jednom policajcu ukazana pomoć na licu mesta.

Pristiglo policijsko pojačanje je počelo da pregovara sa Kirilom koji se zabarakadirao u stanu i uzeo komšinicu kao taoca, ali posle nekoliko sati osumnjičeni je izvršio samoubistvo.

Lunjkov je najverovatnije opljačkao fitnes klub gde je tri godine radio kao instruktor borilačkih veština, jer se nalazio u velikim dugovima. On je između ostalog za hipoteku na stan bio dužan 4,8 miliona rubalja (75.000 evra), a policija je objavila da nije platio ni 12 kazni za parkiranje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA