• 8

Kazahstanski ambasador uručio odlikovanje: Milanka Karić i Tanja Jović su velike ćerke srpskog naroda!

Konzul ju je nazvao "velikom ćerkom srpskog naroda"

  • 8

 Ambasador Kazahstana u Srbiji Nurbah Rustemov je, zbog svega učinjenog na jačanju veza dvaju zemalja, odlikovao narodnog poslanika Milanku Karić i savetnicu premijera Aleksandra Vučića za spoljnu politiku, Tanju Jović, ordenom Nazira Tjujarkulova za izuzetne doprinose.

KARIĆ JE SLOBODAN: Tužilaštvo odustalo od gonjenja!

SKUPOCENE KUĆE, AUTOMOBILI, LOKALI: Kariću mora da se VRATI SVA IMOVINA!

Ambasador Rustemov izrazio je veliko zadovoljstvo zbog kvalitetnih bilateralnih odnosa između Srbije i Kazahstana i ponos jer postoji bliska veza između zvaničnika na visokom nivou i između ljudi koji dolaze u Kazahstan, kao i u Srbiju.

On je dodao da je prijateljstvo postojalo, ali sada se ponovo obnavlja, i dodao da su danas nagrađene "velike kćerke srpskog naroda" za jačanje bilateralnih odnosa, za nemerljiv doprinos spoljnoj politici Srbije i prijateljstvu sa Kazahstanom.

Milanka Karić je, takođe, predsednik Parlamentarne grupe Srbije i Kazahstana i počasni konzul Kazahstana.

Ceremonija je održana u prostoru Počasnog konzulata u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • coli

    ko je tanja jovic?

  • OBILIC

    STIŽE KOSOVSKI PIK PANTER

  • Loki

    Svaka drzava ima ordenje koje se kupuje.Veoma ke slupo.Kod nas crkvena odlikovanja su ubedljivo najskupla,krecu se pd 100 000 do 700 000 evra.Drzavna su malko jeftinija.Jedino sto ne moze da se kupi mod nas je titula .Rusi su majstori za prodaju odlikovanja,englezi i spanci za prodaju titula.Ako malo zagrebete internet tu vam stoje cenovnici i uslovi koje treba kupac da ispuni! Pa gospodo kada vam vrate onih10% vi navalite ,srecni praznici

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima