• 15

OGLASIO SE I KARIĆ: Pravda spora, ali dostižna, posle 20 godina. Idemo sad da gradimo Srbiju!

Nadam se da ćemo zajedno nastaviti dalje. Da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece

  • 15

Bogoljub Karić, koji je oslobođen svih optužbi, zahvalio se na svojoj Fejsbuk stranici svima koji su verovali u njega. On je još jednom istakao da je pravda spora ali dostižna, i poručio da Srbija ima snage i izrazio nadu da će je zajedno graditi.

SKUPOCENE KUĆE, AUTOMOBILI, LOKALI: Kariću mora da se VRATI SVA IMOVINA!

KARIĆ JE SLOBODAN: Tužilaštvo odustalo od gonjenja!

- Dragi moji podelio bih sa vama, koji mi svojim komentarima pružate veliku podršku u nastojanjima da zajedno stvorimo bolju i lepšu Srbiju, najnoviju i najradosniju vest: Posle 20 godina sumnjičenja da sam navodno zloupotrebio položaj u privatnoj kompaniji, obustavljena je istraga koja je protiv mene vođena. Ponovo se potvrdilo staro pravilo da je pravda spora, ali dostižna. Zahvaljujem se svima vama koji ste verovali u mene i pravdu i nadam se da ćemo zajedno nastaviti dalje. Da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece - rekao je Karić.

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da je obustavilo istragu protiv Bogoljuba Karića povodom osnivanja “Mobtela” i omogućavanja preduzećima sa Kipra dobijanje deviznih kredita bez garancija Astra banke.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Сале 269

    Биће салатееееее!!!

  • bobi

    EVO SVI SMO POVEROVALI I SUDU I NJEMU MA NEMOZE POSTENIJE BITI.

  • Vota

    Po izjavama tadasnjih ekonomista i pisanju stampe Mobtel je tih godina bio jedina mobilna telefonija na svetu koja je poslovala sa gubitkom secam se da je u jednoj godini poslovao sa nulom a da je sa racuna mobtela na privatni racun Karica u nekoj ,Americkoj banci uplaceno 4 miliona dolara na ime dividende a PTT-u kao partneru nista i to sve uz blagoslov upravnog odbora koji je bio vecinski drzavni o tome je na tv govorio Tihomir Zivanovic inzenjer iz PTT-a i predsednicki kandidat devedesetih ali su ga u PTT-u proglasili ludim

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima