Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće…

Bogoljubu Kariću, koji je sada potpuno slobodan čovek u Srbiji, država će morati da vrati svu imovinu koja mu je zaplenjena.

Po priznanju Nikole Pekovića kao predsednika kluba, Partizan može 2016. godinu da nazove najtežom u istoriji kluba. Period finansijskog oporavka je tek započet i trebaće vremena da se crno-beli stabilizuju.

Više o KK Partizan pročitajte OVDE.

Polazak voza za Moskvu iz Beograda, odnosno saobraćaj kursnih kola, ukinut je na zahtev Ruskih železnica, 11. decembra ove godine, nakon samo godinu dana pošto je ponovo uspostavljen.

Na teritoriji Beograda prijavljena je danas epidemija gripa, a epidemilog Gradskog zavoda za javno zdravlje Garotić Ilić kaže da je u pitanju srednji intenzitet aktivnosti, i objasnila da to ne znači i da je proglašena epidemija.

Više o gripu pročitajte OVDE.

Glumica Keri Fišer preminula je od posledica srčanog udara koji je doživela na letu iz Londona za Los Anđeles. Fišerova je imala 60 godina i najpoznatija je po ulozi princeze Leje u serijalu “Ratovi zvezda“.

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su 30 policijskih službenika saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku i tri bivša pripadnika saobraćajne policije iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su od vozača koji su počinili prekršaj primali različite novčane iznose kako im ne bi pisali prekršajne prijave.

Više o hapšenju policajaca možete pogledati OVDE.

Pripadnici komunalne policije uspeli su danas da munjevitom akcijom savladaju “opasnog kriminalca” – deku od osamdesetak godina i da mu oduzmu “opasan materijal” – nekoliko kaiševa koje je prodavao da bi preživeo.

 Braća Knust su punih 10 godina štedeli kako bi svojoj majci u znak zahvalnosti poklonili automobil o kojem je oduvek sanjala.

- Mali dar kojim majci želimo da zahvalimo za sve što je uradila za mene i Džejsona. Već 10 godina ovo želim da napravim, a sada je san postao stvarnost – napisao je Danijel Knust iz Sidneja.

Više o braći koja obožavaju svoju majku, pročitajte OVDE.

Zaposlenima u Srbiji, koji rade za minimalnu zaradu, biće povećana minimalna satnica, pa će tako umesto dosadašnjih 121 dinar po radnom satu, od 1. januara minimalna satnica iznositi 130 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA