• 0

Izvlači se i NOVOGODIŠNJI BINGO: Evo koliko možete da osvojite

U 54. vanrednom kolu igre na sreću Bingo, čije je izvlačenje 31. decembra, uz bilo koji Bingo dobitak (B34, B39 ili B40+) dobija se i dodatnih 10 miliona dinara

  • 0

Dragan Zloporubović, koji je dobitnik aprilskog Bingo specijala, od nagrade je sagradio kuću za sebe i svoju porodicu, a njegovu priču bi mogli ponoviti svi oni koji zaigraju novogodišnji Bingo u kojem je nagradni fond veći od 50 miliona dinara.
AKO IGRATE LOTO, IMAMO LEPU VEST: Više ne morate da idete do trafike da uplatite tiket!

U 54. vanrednom kolu igre na sreću Bingo, čije je izvlačenje 31. decembra, uz bilo koji Bingo dobitak (B34, B39 ili B40+) dobija se i dodatnih 10 miliona dinara.
A u prvom vanrednom kolu naredne godine za koje će izvlačenje biti 9. januara, uz bilo koji Bingo dobitak (B34, B39 ili B40+), dobija se i novčana nagrada od pet miliona dinara.
U nagradnoj igri "Fijat na dar", koju takođe organizuje Državna lutrija Srbije, moguće je osvojiti tri fiat 500l automobila ako se do 23. januara pošalju nedobitne potvrde o uplatama iz prazničnih Bingo i Loto kola u ukupnoj vrednosti od 400 dinara na poštanski fah 777, 11000 Beograd 6, sa naznakom za nagradnu igru "Fiat na dar".
Na poleđini koverte je obavezno napisati svoje ime, prezime, adresu i telefon.
(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima