Izvlači se i NOVOGODIŠNJI BINGO: Evo koliko možete da osvojite

U 54. vanrednom kolu igre na sreću Bingo, čije je izvlačenje 31. decembra, uz bilo koji Bingo dobitak (B34, B39 ili B40+) dobija se i dodatnih 10 miliona dinara

  • 1

Dragan Zloporubović, koji je dobitnik aprilskog Bingo specijala, od nagrade je sagradio kuću za sebe i svoju porodicu, a njegovu priču bi mogli ponoviti svi oni koji zaigraju novogodišnji Bingo u kojem je nagradni fond veći od 50 miliona dinara.

AKO IGRATE LOTO, IMAMO LEPU VEST: Više ne morate da idete do trafike da uplatite tiket!

U 54. vanrednom kolu igre na sreću Bingo, čije je izvlačenje 31. decembra, uz bilo koji Bingo dobitak (B34, B39 ili B40+) dobija se i dodatnih 10 miliona dinara.

A u prvom vanrednom kolu naredne godine za koje će izvlačenje biti 9. januara, uz bilo koji Bingo dobitak (B34, B39 ili B40+), dobija se i novčana nagrada od pet miliona dinara.

U nagradnoj igri "Fijat na dar", koju takođe organizuje Državna lutrija Srbije, moguće je osvojiti tri fiat 500l automobila ako se do 23. januara pošalju nedobitne potvrde o uplatama iz prazničnih Bingo i Loto kola u ukupnoj vrednosti od 400 dinara na poštanski fah 777, 11000 Beograd 6, sa naznakom za nagradnu igru "Fiat na dar".

Na poleđini koverte je obavezno napisati svoje ime, prezime, adresu i telefon.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićko

    2. januar 2024 | 14:02

    Zašto lične podatke pisati na poleđini koverte, kada se koverta već otvara radi provere poslatog listića,najbolje je na poleđini poslatog kontrolnog listića da nebi došlo do zloupotrebe onih koji su u kontaktu sa pošiljkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA