• 13

Najnoviji detalji o osumnjičoj za ubistvo gazde vile u Niškoj Banji

- Čitavog života radila je pošteno da zaradi neki dinar. Dejana Dejančića je mnogo cenila, dao joj je parče hleba, poštovao je, a i ona njega - kaže drugarica Milice, devojke osumnjičene da je ubila vlasnika vile u Niškoj Banji

  • 13

Sredovečni muškarac Dejan Dejančić (51) je ubijen u Niškoj Banji kada je 5. novembra oko 8.30 sati upucan u svojoj vili. Sumnja je isprva pala na radnika zaposlenog u vili, koji je nakon što je vlasnik vile preminuo na licu mesta, pokušao da izvrši samoubistvo. Međutim, ubrzo je postala glavna osumnjičena Milica Dimitrijević.

Ovo je sobarica osumnjičena za ubistvo vlasnika vile u Nišu: Milica (27) je prvobitno prošla poligraf (FOTO)

Obrt u ovoj istrazi godine dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević. Priča Milice Dimitrijević o tragičnom događaju toga dana imala je dosta „rupa” koje nije uspela da objasni, pa je zato sumnja ipak pala na nju. Još nisu jasni motivi zločina, a Milica negira da je bila u vezi, bilo sa gazdom, bilo sa recepcionerom.

Ona je bila prisutna tokom drame u vili i nakon toga je satima čekala da se takozvana talačka kriza razreši.

- Pričala mi je da se jedva spasila i da joj je mnogo teško što je bila svedok njegovog ubistva – priča za Telegraf.rs poznanica sobarice.

Foto: Večernje novosti

Foto: Večernje novosti

Ona kaže da je ono za šta je osumnjičena nespojivo sa Miličinim karakterom.

- Velika je to tuga i za nju i za sve koji je volimo. Trebao bi joj neki dobar advokat, to je za njenu porodicu veliki trošak. Svi bismo bili srećni kada bi neko prihvatio da je zastupa pa da mu kasnije bude plaćeno – zaključuje poznanica uhapšene sobarice.

(D. R.)

Komentari

  • Ubica moga oca

    Zvao sam Aleksandra da je ispita...njegovom metodom!

  • Ćiro

    Parafinska rukavica govori da portir nije pucao.

  • Katarina

    Toliko je cenila i bila zahvalna gazdi da je vec posle nekoliko dana pocela da pozira na FB. Ja da sam dozivela da vidim ubistvo poznate osobe bila bi u soku, utucena verovatno nekoliko meseci. Ne bih se setila da poziram na FB niti bi mi bilo do toga. Mozda ona nije glavni i jedini krivac. Mozda je imala saucesnika, mozda je pljacka krenula po zlu, mozda nekog stiti...a mozda i nije kriva. Treba sacekati da se zavrsi istraga.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima