≫ 

Dodik dobio još jedan poziv za inauguraciju Donalda Trampa

- Bilo bi nam drago da nam se pridružite u proslavi ove neverovatne noći inauguracije našeg novog predsednika - navedeno je u pozivu

  • 8

Predsednik RS Milorad Dodik dobio je još jedan u nizu poziva za svečanosti povodom inauguracije novog američkog predsednika Donalda Trampa.

BEZ VIZE ZA DODIKA: Ameri ne daju predsedniku RS da ode na inauguraciju Donalda Trampa!

U pozivu, koji je uputio Stiven Ti Kvigli, predsedavajuci Organizacije Sister Sitis Internešenel, Dodik je pozvan da prisustvuje inauguralnoj gala večeri u Vašingtonu 17. januara, koja će biti održana u sedištu Organizacije Ameriken Stejt Bilding, prenosi RTRS.

- Bilo bi nam drago da nam se pridružite u proslavi ove neverovatne noći inauguracije našeg novog predsednika - navedeno je u pozivu.

Na balu će biti i prva dama Amerike Melanija Tramp.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pajo

    29. decembar 2016 | 19:26

    Ko zna na šta je on pozvan? Ali Tramp i njegova ekipa ga nisi zvali. A i taj nekakav poziv svoga lobiste u penziji je Dodik debelo platio. Sramota je kako on svoje turističko putovanje i privatni provod u javnosti hoće da predstavi kao nešto "službeno a inicirano od Trampovih državnih službenika" ili tako nekako.

  • Menso

    29. decembar 2016 | 19:41

    A możda Mićko misli da je riječ o nekome maskembalu pa da se może pod maskom predstaviti da je neko drugi? Możda da proba da kaže da je Mao Ce-tung ili Gandi ili car Hirohito ili...veće bi šanse imao da ga pozove američka državna administracija nego kao Mićko?

  • Mare

    29. decembar 2016 | 04:25

    Pakuj se, raspakuj, pakuj, raspakuj.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA