Deca otišla na rekreativnu nastavu na Zlatar, pa završili masovno kod lekara!

Oni su u bolnicu stigli u pratnji nastavnika sa simptomima povraćanja, dijareje i povišene tenperature

  • 7

Tridesetak đaka osnovne škole iz Inđije i Veternika koji su na rekreativnoj nastavi bili smešteni  u hotelu "Panorama" na Zlataru, primljeno je juče u Dom zdravlja u Novoj Varoši jer se sumnja da su se otrovali.

 

NOVOSAĐANI OTROVANI GIROSOM JOŠ U BOLNICI: Uzrok i dalje nepoznat, ali je jedan radnik otpušten!

 

MASOVNO TROVANJE PALAČINKAMA U BEOGRADU: 17 ljudi završilo u bolnici

 

Oni su u bolnicu stigli u pratnji nastavnika sa simptomima povraćanja, dijareje i povišene tenperature. Oni kojima je bilo lošije, upućenu su u bolnicu u Užice na dalje lečenje, ali je petoro pušteno nazad u hotel, saznaje "Blic".

 

Sanitarni i veterinarski inspektor su potom uzeli bris hrane, prostorija i zaposlenih u hotelu u kojem su deca boravila nekoliko dana.

 

Još nije utvrđeno da li je u pitanju trovanje ili epidemija gripa koji vlada poslednjih nedelja, a koji ima slične simptome.

 

Prema tvrdnjama nastavnika, čim su se smestili u hotel prošle subote, jedno dete je zbog tih simptoma vraćeno kući u Inđiju, a ubrzo su i druga deca dobila simptome gripa.

 

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubica

    29. decembar 2016 | 09:38

    Deca iz zemunske i novobeogradske škole su identično prošla u maju, ali u Krupnju. I naravno na kraju niko nije bio kriv, sem dece i roditelja. Sramota. Pod hitno treba zakonom zabraniti rekreativne jer je tu novac jedini lajt motiv za škole . Za jadnu decu , njihov smeštaj i to sta se nudi u tim skrivenim tenderima, to odavno nikog ne zanima.

  • Laky

    30. decembar 2016 | 03:59

    To je skoro uvek tako i nije prvi put sto se Zlatibora tice i opet roditelji deci dozvoljavaju da idu. Kakva rekreativna kakve ekskurzije roditelji opametite se i decu bez vas ne pustajte nigde vidite sta se desava da nema ko o njima da vodi racun oni koji ih vode samo se na papiru vode da se oni brinu o njima a njihov je cilj da uz decu idu i oni u provod decijim parama i nista drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA