HOROR U BIH: Muž zaklao ženu, pa ubio sebe. Oproštajno pismo krije tajnu zločina

Mrtve supružnike u lokvi krvi pronašla je policija, nakon što je rodbina javila da ne mogu da stupe u kontakt sa njima

  • 3

Beživotna tela supružnika Junuzović iz Republike Hrvatske pronađena su sinoć u porodičnoj kući u mestu Ratkovići kod Čelića, a gnusni zločin je, kako se za sada pretpostavlja, počinio Ishak Junuzović.

Mitar Čanković osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva muslimana

Kako je Faktoru potvrđeno u Tužilaštvu Tuzlanskog kantona, on je svojoj supruzi Bahiri prerezao vrat, a potom je presudio i sebi fatalnim ubodom u stomak.

Mrtve supružnike u lokvi krvi pronašla je policija, a nakon što je rodbina javila da ne mogu da stupe u kontakt sa njima.

Po dolasku do kuće u kojoj je bračni par često boravio, policija je morala da provali vrata. Prizor koji su zatekli ih je prestravio. Pored bračnog para u lokvi krvi pronađen je nož, ali i oproštajno pismo.

- Uviđaj su obavili tužilac i pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona. Nož koji je pronađen biće poslat na veštačenje - kazao je za Faktor Admir Arnautović, portparol MUP-a Tuzlanskog kantona.

Šta se dogodilo i zbog čega je Ishak presudio sebi i supruzi najverovatnije je navedeno u oproštajnom pismu koje je ostalo iza bračnog para.

Istraga kojom će se utvrditi sve pojedinosti ove tragedije je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    29. decembar 2016 | 11:48

    Presla epidemija od Srpskih ,,domacina,, garantujem

  • Maja

    29. decembar 2016 | 11:16

    Poremecen svet.

  • Pa da

    29. decembar 2016 | 20:20

    U okolini Petrovca na Mlavi je danas sahranjena žena koju je u Austriji ubio muž nožem, a potom ubio i sebe. O tome vidim redakcija nema saznanja. Ne znam koja je ovo žrtva po redu ove godine, ali ima ih mnogo. Uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA