Utopio se muškarac na Adi Ciganliji

S. B. (45) udavio se danas na levoj strani kupališta Savskog jezera, saopštilo je javno preduzeće "Ada Ciganlija". On je na Savskom jezeru bio sa sinom i njegovom devojkom, a u saopštenju je navedeno i da je utopljenik bio pod "dejstvom alkohola"

  • 0

Beograđanin S. B. (45) udavio se danas na levoj strani kupališta Savskog jezera, saopštilo je javno preduzeće "Ada Ciganlija".

On je na Savskom jezeru bio sa sinom i njegovom devojkom, a u saopštenju je navedeno i da je utopljenik bio pod "dejstvom alkohola".

Kako je sin rekao policiji, njegov otac je nedavno izašao sa bolničkog lečenja od alkoholizma, a i danas je, kako je navedeno, bio pod uticajem alkohola.

Spasilac ga je oko 18.20 sati zbog neodgovornog ponašanja i vidno alkoholisanog stanja upozorio, a potom i udaljio iz vode.

Po završetku radnog vremena kupališta, oko 19.20 sati, prema svedočenju sina, S. B. je ponovo ušao u vodu. Sin je oko 20 sati prijavio njegov nestanak odeljenju policije "Ada Ciganlija". Nakon potrage, spasilačka služba je pronašla telo S. B. bez znakova života.

Uprava javnog preduzeća "Ada Ciganlija" upozorila je posetioce Savskog jezera da se pridržavaju pravila na kupalištu, da se ne kupaju u delovima jezera gde to nije dozvoljeno, kao i van radnog vremena spasilačkih službi (10 do 19 sati).

Takođe, neophodno je da se svi stariji sugrađani pridržavaju terapije i saveta lekara.

Ne preporučuje se ulazak u vodu neposredno posle obroka i punog stomaka, dok je kupanje pod dejstvom alkohola, opijata i psihoaktivnih supstanci najstrože zabranjeno i veoma opasno, poručuju iz tog preduzeća.

(I. D./ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA