Na samo 100 kilometara od Beograda, postoji škola iz koje đaci ne beže: Razlog je fenomenalan (FOTO)

Pedeset mališana iz Badovinaca, u školi fudbala kojom rukovode trener Milosav Marić i predsednik Saša Jevtić uče fudbalske veštine, druže se i takmiče sa svojim vršnjacima, na putu do ostvarenja svojih sportskih snova

  • 0

U Srbiji postoji škola iz koje se ne izostaje sa časova. U Badovincima zaista ne moraju da brinu da jednog dana fudbal neće biti "najvažnija sporedna stvar na svetu”.

KO BUDE BEŽAO SA ČASOVA, IDE U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD! Ovo piše u predlogu NOVOG ZAKONA!

ĐACI, RODITELJI ĆE ODMAH DA SAZNAJU SVE VAŠE OCENE: Startuje elektronski dnevnik u školama!

Jedan odlazak na igralište "Drine”, bilo kog dana u nedelji, uveriće vas da će se u ovom selu lopta kotrljati još dugo. Mališani koji imaju snove da postanu slavni fudbaleri okupljaju se sedam dana u nedelji u školi fudbala koja postoji u okviru FK "Drina”.

Osnovali su je pre deset godina Miodrag Delić i Milosav Marić, koji i dan danas prenosi svoje znanje klincima, uči ih veštinama fudbalske igre, ali i brine da ne zapostave školske obaveze.

Za ovih deset godina veliki broj dece iz Badovinaca je bio u našoj školi, na šta smo ponosni, kao što smo radosni kada naša deca zaigraju u drugim klubovima. Dovoljno je da spomenem Živorada Arnautovića koji je u "Partizanu”, Dragana Kokanovića koji je sada u "Crvenoj zvezdi”, Jovana Rosića u "Savacijumu”… Da ne spominjem koliko se uspešne dece obrelo u bogatićskoj "Mačvi” – priča trener Marić za Mačvapress.rs.

(Telegraf.rs /Mačvapress.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA